reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti masuje jej brzuszek, ale ona się normalnie zaparła i nie chce kupy! może jeszcze nie ma co panikować, przez 3dni dziecko ma prawo nie robić kupki, na wszelki wypadek kupie czopki żeby mieć w zapasie...
a leżaczek-bujaczek super sprawa1! moja mala codziennie w nim sobie odpoczywa 9w koncu ile można cągle w łóżku leżeć!!??)

reklama
Buziaki dla Natalki:-*
Napletek już dochodzi do normalnego stanu - stosowałam rivanol, dzięki za podpowiedź. Ale na udzie przy pachwinie i na ptaszku pojawiły się kropki i sudocrem nie pomaga.:no: Jedziemy do lekarza, już się umówiłam.
Chcieliśmy wczoraj kupić karuzelę, ale nie było ciekawej, albo za drogie, może na allegro poszukam:confused:

jak byłam ostatnio na szczepieniu podsłuchałam 2 kobietki które rozmawiały o kupkach i jedna mówi ze jej 1,5 miesieczny synek robi kupki co 5-6 dni i sie nie martwi <szok> ja juz po 2 dobie sie martwie a ona luz!

Salik ja nie mam problemów z sutkami tylko Dawidek ma krótkie wędzidełko i nie mógł dobrze chwycic sutka i sie wsciekał, teraz juz sie nieco wędzidełko wydłuzyło bo potrafi już wysuwac jezyk, pewnie dlatego poleciał z tym cycykiem. Narazie nie mam duzo pokarmu bo mi zaniknął ale mam nadzieje,ze wróci.
Dziewczyny nasze dzieci weszły w taki okres życia, ze mogą robić kupe raz na tydzien i wszystko to jest własciwe a co do czopków to mam nadzieje, ze pytałyscie lekarzy o to bo czopek bardzo przeczyszcza co moze doprowadzić do odwodnienia a u takich maluchów to postępuje baaardzo szybko.

Dziekuje dziewczynki w imieniu Natalki:-) Esti lezaczek super tez bym taki chciala kupic ale nie wiem czy jest sens bo Natalka strasznie sie boi takich zeczy np ma karuzele i jak sie ja wlaczy to patrzy z przerazeniem i zaczyna ryczec i ma takie misie co do wozka sie zaklada a ja jej to do fotekika przyczepilami jak tylko to zobaczy to od razu syrena tchorz maly:-D

Może Natalka jest wrażliwa na dźwięki głośne?

A co do czopków to ja daję tylko wtedy jak wszystkie metody typu woda ciepła, masaż brzuszka,planteks zawodzą.Ja dałam tylko 2 razy ale 1/4 jak Oli miał 1 miesiąc

ja jeszcze nigdy nie podawalam czopkow a co do dzwiekow to ona lubi jak odkurzacz chodzi albo suszarka i muzyke tez lubi sluchac a miskow i pozytywek sie boi dziwne:confused:

reklama
Wszystkiego naj,naj,naj.... dla Natalki!!!!!!!
Moj Maksik dzis za to skonczyl miesiac,jaka duza rozbierznosc,a mial sie urodzic w styczniu:tak:

Do góry