reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Joasiu ja byłam u gina w poniedziałek i mi powiedział, ze jeszcze mi sie macica do konca nie zwineła. Ja przestałam krwawic i plamic pod koniec 6 tyg., tak jak ty a pod koniec 7 znowu zaczełam plamic. Lekarz powiedział, ze tak naprawde mam jeszcze na to 4 tyg i dopiero wowczas można coś stwierdzić czy to patologia. Powiedział rozniez, ze moze to brak magnezu albo żelaza id latego powoli nam sie tam goi.

Joooaaa ja też prostuję włosy, ale mam prostownicę więc nie muszę biegać do fryzjera..A na solarium byłam wczoraj pierwszy raz, zamierzam pójść jeszcze 3, 4 razy i wystarczy.Mnie bardzo szybko łapie, od razu na brązowo i długo się trzyma.....w kwietniu mam wesele więc muszę wyglądać.................A tak to nie chodzę na solarium-skrzywienie zawodowe.:-D:-D:-D
Salik robisz żele?
Ja nie robiłam kuru na akryle i żele, bo mnie to nie kręci,zresztą i tak bym w domu nie robiła przy dziecku żeby nie smrodzić
Albi a co Ci się stało z paznokciami?

To Oli zjada po 70-90ml ale 9,10 razy wychodzi czasem na dobę:tak:.Mniej a częściej..czyli jest ok.No i Oli rośnie na razie wzdłuż.:-)już ubranka na 56 cm są za male:-D:-D:-D:-D:-D:-Dhura!
A waży 3530g!

Ja na solar nie chodze bo mam bardzo ciemna karnacje przy jasnych oczach( latem wygladam jak mulatka):-pzamiast na kosmetyczke, wole zainwestowac w dobre kremy do twarzy,ciala czasami chodze na manikur ale nie cierpie zeli/akryli raz zrobilam i czulam sie strasznie "cheap"., ale rzecz gustu, wazne by sie sbie podobac!:tak:

Przeschły i zaczeły pękac w zdłuż. Makabrycznie wygladają (chodzi mi o te u stóp), wszystko zaczeło sie w ciązy. Poszłam do dermatologa zeby sprawdzić czy to nie grzybica. Pierwsze wyniki, wykazały ze grzybycy nie wychodowano, jeszcze jeden wynik i zobaczymy.

czesc dziewczynki jak tu nie zagladam dwa dni to juz was niedoczytuje bo lapie chwilke miedzy czuwaniem Karolka i siadam do kompa jak nie ma dzieci i Karol akurat spi .Ale musze sie pochwalic ze mam juz pomyte okna i zrobilam wiosenne porzadki w domku ufarbowalam nawet wlosy ogulnie jestem zadowolona z siebie :-) tez zuzywamy 5-6 pampersow na dobe

reklama
Do góry