reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tak nowa i H&M. Tak zaczeła chodzic jak miała 3 lata bo byla tak spasiona, ze nie mogła sie podnieść. Wkoncu pediatra opierniczył babcie, ze jak tak dalej pojdzie to rozwali stawy mamie i juz nie bedzie mogła wogole chodzic i ja zaczeła odchudzac.

reklama
ja ogolnie mało Młemu kupuje w sklepach bo mam rocznego braciszka (6 luty) i wszystko mamy po nim ale nie można się oprzec:-ptakie te ciuszki słodkie a dla dziewczynek to już nie mowie.

Była u mnie znajoma, i widziała jak biore kacperka na rączki, a mały co go podnosiłam to płakał tak jakby go cos bolało, wiec mi mówi ze mały moze byc przełamany, a jak nie to warto to sprawdzic u "nastawiacza", wsiadłam w samochod i pojechałam do tej babci ,położyła go sprawdziła czy stykaja sie kolanko z łokciem (na łukos) połazyla na brzuszku i tak sdamo na tył i miał chyba z 5 cm przerwe co oznaczało ze jest przełamany, ponaciagała go i jak sprawdzała znowu to juz tej przerwy nie miał- mały odrazu spokojniejszy sie zrobił, lepiej je.
Zdzwoniłam do adasia zeby sie pochwalic ze znalazłam przyczyne płaczu, a on na to ze to jakas stara baba ze napewno go połamała, i ze nie ma papierów ,i tylko lekarze to potrafia.Mówcie co chcecie ale ja w to wierze!

Joa u nas to się nazywa schnięcie:tak::tak::tak: ale jak sprawdzałam mojego Kacperka to jest taki grubasek , ze nie ma mowy na dotknięcie nogi do rączki na ukos;-), ale zaznaczam , ze on nie płacze ani przy braniu na rączki ani przy jedzeniu.
nic Esti tylko tak się zastanawiam, bo ja tez bym sobie takie cudo zrobiła
Albi fajna ta piżamka:tak::tak:

u nas też pogoda raz słońce a raz deszcz:wściekła/y:, normalne co wyjdzie słońce to Kacperek śpi a jak pad ai wichura to mnie sie nawet nie chce nosa za drzwi wystawić:no::no:

Kacperek jakby trochę lepiej się dzisiaj czuje, tzn mam taką nadzieję, ale nie budzi już się tak często podczas snu, ale kupa tak samo rzadka więc smekte nadal podaje, ale kolor sie zmienił na brązowy:szok::szok:, pytałam lekarki ale mówi, ze kolor kupy a antybiotyk jest niezależne, i obserwować, a jak nie to zrobić wymaz albo odstawić antybiotyk:baffled:

Nowa piżamka
DSCN1851.JPG

Dresik z H&M - sama bym taki chciała
DSCN1855.JPG

Dawid jak model nam się prezentuje:-):-)
sylka ja jestem bardzo zadowolona z akryli, juz rok nosze:tak:
Przestało padać i słońce wyszło więc na spacer idziemy........nawet nie wieje tak jak wczoraj:cool2:

reklama
Albi, do roku nie można odchudzać dziecka:no:. Pytaliśmy pediatrę co robić, ale mówiła że nic dopóki jest na moim mleku tylko. I że mam się nie martwić, gorzej by było gdyby nie chciał jeść i nie przybierał na wa:sorry2:dze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry