reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
JESTEM PRZERAZONA:angry::angry::angry:
Joa! nie po to ludzie ucza sie ciezko przez tyle lat na medycynie! Ale skoro powierzylas swoje dziecko jakies prymitywnej babie ze wsi, ktora nastawiala niemwleciowi kosci to TRAGEDIA, posluchalas sie kolezanki a czy ona ma jakies wyksztalcenie medyczne w tym kierunku,ze postawila taka TRAFNA diagnoze??????
nie chce cie straszyc ale to sie moze zle skonczyc, moze jeszcze do pieca na 3 zdrowaski?
Nie bede dalej tego komentowac bo brak mi slow!:no::no:

Pandi nie przejmuj sie, jakby Dawid jadł tyle co je i tylko mojego mleczka tezby pewnie tyle wazył. Z mamą mi sie przypomniało bo to zabawne jak ona wygladała Takie puciek, ze głowa mała.
Joa to twoje dziecko i twoja sprawa co z nim robisz ale trudnie nie zgodzić sie z Ania, bo mają takie kruche kosteczki, ze zeczywiscie można im wielką krzywde zrobić. Skąd wiesz jakie to skutki miało to co zrobiła ta Pani??

My po spacerku, wieje że łeb urywa:baffled:pochodziliśmy nie całą godzinkę:baffled::baffled:
I znowu pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale spać mi się chce...mały w humorze więc nici ze spania......... trzeba kawkę wypić,ostatnio kupiłam taką pyyszną-5 smaków.mniam
Ja bym się nie odważyła swojego dziecka komuś takiemu powierzyć........ale to każdego osobista sprawa-najważniejsze że pomogło:tak:

A ja powrócę do tematu kupek:-D:-D:-D:-D:-D
Jak byliśmy u alergologa to pytała się nas jakie Oli robi kupki?tzn czy są jakieś niestrawione resztki jedzenia?On robił jednolite.beż tych tam gródek...a po lekach robi właśnie takie nie jednolite?To jakie są w końcu prawidłowe?Jednolite czy nie?:confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry