reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ehh, Wiktorek, wstydziłbyś się tak przed ciotkami obnażać...
moja mała też zaczyna się ślinić, już sie martwiłam ze to troche wcześnie ale skoro Wasze dzieci też tak mają...
kurcze, mamy problem z fotelikiem-mała normalnie się w niego nie mieści!! ubrana w kurteczke spodnie i kamizelke (bo my nie mamy grubej zimowej kurtki tylko taki cieply zestaw welurowy wiec kamizelke jej jeszcze zakladam...) normalnie nie daje rady jej zapiąć w pasy, a już jest na maxa rozciągnięte pasy... jakaś mala regulacja jest... boshe, trzeba bedzie kupic nowy, bo teraz bedziemy się lżej ubierać, ale na przyszłą zime to na pewno nie wejdzie w niego!! :szok::szok:

ale słodziutko sobie śpi... moja Martyna wierzga sie i fika rekami nogami, a ja co chwile podchodze i smoka jej podaje... cholera padam dziś na twarz bo dwie noce nieprzespane z nią, a ona teraz nie śpi od 15, więc już chyba czas najwyzszy!! :wściekła/y:

o kurde no faktycznie nie masz ciekawie, a ile ci przesypia po jedzeniu? bo Wiktor na poczatku co 3 godziny jadl i spal a teraz co godzine by jadl. w nocy to samo czasem tylko mu sie uda dluzej pospac. Wiktor nie spal od 17:00

my mamy spanie totalnie nieregularne, czasem ół godziny, maxymalnie 5godzin, ale te 5godz to zawsze w ciągu dnia, w nocy mala budzi sie co 2-3godz a jedzonko i ok. 5 nad ranem robi mi pobudke :baffled: od 8-9 spi tak do 12, potem jedzonko i spacer, to spi jakies 4-5 godzin, znowu pochasa, kapiel, jedzonko i spanie (juz calkiem ladnie mi usypiala ostatnio, a wczoraj i dzis znowu dupa, stoje nad nia 2godz i nic! gada wciąż do lampy!!)

idę ją uspic raz a dobrze, zmykam wiec, zycze wszystkim milego wieczorku i kolorowych snow, cmok w krok!!

ja tez lece do wyrka puki On śpi :-D my tez nie mamy regularnego spania :-( a bardzo bym chciala zeby juz mu sie juz unormowało bo to meczace jest, myslalam ze tylko on tak śpi śmiesznie ale widze że nie tylko.
No nic moje drogie dobranoc i zycze przespanych nocy :-p

reklama
a ja wzielam sie na sposob po kapieli , daje mleczko, pozniej pozwalam jej troche pofikac a teraz sobie sama usypia w lozeczku:-), nauczyla sie sama zasypiac i juz nie trzeba jej lulac 2 godziny, no i wogole ostatnio jest jakas spokojna, noce coraz dluzej przesypia a w dzien to aniolek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry