reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My juz dzisiaj na nogach od 2 i dopiero teraz mi zasnął- zrobił kupke (pierwsza od 3 dni) ulżyło mu i śpi moje słonko, a ja pije kawusie, oglądam dzień dobry tvn i sie relaksuje, pewnie zaraz tez sie bachne.
Kiedy my tez prześpimy całą nocke:( ???

reklama
nie zapeszajac chyba znalazlam spob na mojego szkraba- troche malo wygodny no ale. Maly spi wlasnie mi na piersiach w nosidelku a ja moglam zaczac robic obiad i napic sie kawy, jest to troche nie wygodne ale maly czuje sie spokojnie i zasnol odrazu bez marudzenia wiec w dzien bede uzywac tego :-) oczywiscie nie caly czas bo to dla jego i mojego kregoslupa nie wygodne ale chociaz troszke.

Agnieszka, piękny Twój synuś!! :-D
my zaraz ruszamy na spacerek, póki jest w miarę pogoda... my już mamy standardowo kupki raz na trzy dni, za to pojawił sie nowy problem-uszka!! do tej pory myłam małej małżowinkę tylo gazikiem zwilżonym i było ok, a teraz ona ma jakby łupież w uszkach, nie dużo, ale nie miała tego do tej pory, nie wiem czy to znaczy że za mało jej myję :zawstydzona/y: czy może to coś poważniejszego??!!

helo mamusie i dzidziusie!!

W koncu dotarlam do kapa. Jestesmy juz po chrzcinach (zeszla niedziela). Uff ciesze sie ze juz po wszystkim, bo bylo z tym troche korowodu i zalatwian. Maly byl grzeczny, w oficjalnej czesci nie plakal, zdjecia wkrotce.
Znowu zaliczylismy kilka wizyt u lekarzy. Neuropediatra zadowolony, wyslal nas na 10 seansow kinezoterapi, na napiecie miesniowe jakie maly ma w gornych konczynach. Mielismy problem kupkowy. Maly robil kupke raz na 2 dni, ale taka ze trzebabylo od razu wrzucac go do kapieli, wszystko ufajdane. A pozniej 4 dni nic, pomoglismy czopkiem glicerynowym. POmoglo i znowu kapiel - co thomas uwielbia. Lekarka powiedziala ze po szczepieniach mozemy isc z nim na basen. Hura:-)
Nadal budzimy sie w nocy co 3, 4 godz na jedzonko. Zaczynam miec stany pomiedzy przyzwyczajeniem a warjactwem. Strasznie mi sie to dluzy. Marze zeby przespal cala noc, a juz przynajmniej 6 godzin:tak:

dziekuje,
a natluszczasz jej oliwka troszke ??? bo tez trzeba tylko nie w srodku, to moze byc ciemieniuszka, pojawia sie na glowce, brwiach i uszkach czasem. my tez zmywamy sie na spacer puki fajnie jest. a my kupki mamy codzoennie czasem jedna czasem 2 :-) ale zadkie sa.

Chyba tez mamy problem z ciemieniuszka na glowce. Czy to cos jakby woskowina ktora sie luszczy, albo rodzaj zoltawego tlustego lupiezu?? Tak czy siak we wtorek znowu idziemy do pediatry.

Oto ja

reklama
agnie, ale Ci sie zrymowało...!!
my też po spacerku, wiaterku zero, więc byla okazja zeby dłużej pochodzić, przy okazji weszłam do 5-10-15 i kupilam małej pajaca welurowego-za 8,90 :szok: a na metce było 14,90, więc tym bardziej niespodzianka... a obok 5-10-15 jest Smyk, tam to ceny niektore z kosmosu, ale takie cudeńka że się ciężko powstrzymać..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry