Maz wrocil z bilarda i zastal slodki obrazek: corusia przytulona do mamusi-zrobil nam fotki. Same zobaczcie jak moja perelka sie przytula. Jest tylko jeden problem- nie moge jej przelozyc do lozeczka bo zaczyna plakac hihihi. Boze!!!! jak ja koffam te mala istotke!
reklama
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Pumi cudnie razem wygladacie
Moja malizna tez sie tak wtula.Ostatnio coraz bardziej agresywnie bo nauczylam sie ja odkladac tak,ze sie nie budzi.Wiec na wszelki wypadek lapie sie mocno mojego ubrania obiema raczkami :-) Ale i na to juz znalazlam patent...
Esti ta kurtauka i czapeczka sa cudne!Straszliwie mnie sie podobaja
A jesli chodzi o zakladanie czapeczki to chyba wiekszosc dzieci ma taki bunt...A jesli chodzi o ciuszki do chrztu to ja tez nie lubie przesady...Mam bardzo skromniutka sukieneczke biala w domu(wlasciwie to juz 2) do jednej w kompleciku sa jeszcze spodenki.A mysle jeszcze o tej sukieneczce.Mam w prawdzie biale buciki ale do tej kiecki sa juz dopasowane.Ale musze ja "na zywo" zobaczyc zeby zadecydowac...
Süßes Kleid von H&M m. passenden Ballerinas Gr. 62 bei eBay.de: Größe 62 (endet 24.02.08 19:43:49 MEZ)
Jest taka slodka
A moj mezus byl juz dawno sam na imprezie...Zreszta to juz w lutym bylo.Ale jakos nie bardzo chce sie sam wynurzac.Ja nie mam nic przeciwko.W koncu kiedys go zostawie i sama sobie pojde.A on niech malutka piastuje
I to wlasciwie glownie dlatego zeby spedzili troche wiecej czasu razem.Sami.
Moja malizna tez sie tak wtula.Ostatnio coraz bardziej agresywnie bo nauczylam sie ja odkladac tak,ze sie nie budzi.Wiec na wszelki wypadek lapie sie mocno mojego ubrania obiema raczkami :-) Ale i na to juz znalazlam patent...Esti ta kurtauka i czapeczka sa cudne!Straszliwie mnie sie podobaja
A jesli chodzi o zakladanie czapeczki to chyba wiekszosc dzieci ma taki bunt...A jesli chodzi o ciuszki do chrztu to ja tez nie lubie przesady...Mam bardzo skromniutka sukieneczke biala w domu(wlasciwie to juz 2) do jednej w kompleciku sa jeszcze spodenki.A mysle jeszcze o tej sukieneczce.Mam w prawdzie biale buciki ale do tej kiecki sa juz dopasowane.Ale musze ja "na zywo" zobaczyc zeby zadecydowac...Süßes Kleid von H&M m. passenden Ballerinas Gr. 62 bei eBay.de: Größe 62 (endet 24.02.08 19:43:49 MEZ)
Jest taka slodka

A moj mezus byl juz dawno sam na imprezie...Zreszta to juz w lutym bylo.Ale jakos nie bardzo chce sie sam wynurzac.Ja nie mam nic przeciwko.W koncu kiedys go zostawie i sama sobie pojde.A on niech malutka piastuje
I to wlasciwie glownie dlatego zeby spedzili troche wiecej czasu razem.Sami.salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Laseczki wrocilam :-)
u rodzicow bylo suppper mały cały dzień spał tylko na jedzenie sie budził , w nocy tez był cudowny zasnoł o 20:00 potem karmienei o 00:20 i o 4.30 za to potem pobudka o 6:00 ehhh ale troche lepiej sie czuje mimo tego ze mam @ i nie mogla is wczoraj na solarium- zapomniałam o tym jak pisalam do was dopiero jak poszlam do WC to sobie przypomniałam. o 8;15 zjadl i znowu śpi mam ogrooooomną nadzieje ze już mu sie poprzestawiało.
Za to dzisiaj na 16:00 idziemy do lekarza bo mały wstał rano i ma całe czerwone policzki - całe szczęście jeszcze nie szorstkie ale boje sie ze to skaz białakowa, ale nie jadlam wczoraj nabiału- tylko wieczorem 3 kiwi czy moze to go uczuliło??? Ale już jadlam kiedyś kiwi i nic mu nie było :-( ehhh...
Mi lekarz przepisał tabletki anty CERAZETTE. \
Wstawiam kilka fotek :-)
Dwie moje z synusiem :-) (ze wczoraj) moja mamusia z synusiem i wnuczusiem, i moj braciszek Kacperek- kochany łobuz.
u rodzicow bylo suppper mały cały dzień spał tylko na jedzenie sie budził , w nocy tez był cudowny zasnoł o 20:00 potem karmienei o 00:20 i o 4.30 za to potem pobudka o 6:00 ehhh ale troche lepiej sie czuje mimo tego ze mam @ i nie mogla is wczoraj na solarium- zapomniałam o tym jak pisalam do was dopiero jak poszlam do WC to sobie przypomniałam. o 8;15 zjadl i znowu śpi mam ogrooooomną nadzieje ze już mu sie poprzestawiało.
Za to dzisiaj na 16:00 idziemy do lekarza bo mały wstał rano i ma całe czerwone policzki - całe szczęście jeszcze nie szorstkie ale boje sie ze to skaz białakowa, ale nie jadlam wczoraj nabiału- tylko wieczorem 3 kiwi czy moze to go uczuliło??? Ale już jadlam kiedyś kiwi i nic mu nie było :-( ehhh...
Mi lekarz przepisał tabletki anty CERAZETTE. \
Wstawiam kilka fotek :-)
Dwie moje z synusiem :-) (ze wczoraj) moja mamusia z synusiem i wnuczusiem, i moj braciszek Kacperek- kochany łobuz.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja juz tez mam ciuszki do chrztu,no ja nie kupywałam bo juz dostałam po Kacperku :-) a po co mi nowe skoro on juz w tym nigdy nigdzie nie wyjdzie.
G
goscinnie
Gość
Szczypawka taki stroj chinki, Agnie kupiła dla Ady i naprawde słodko w niej wyglądała.
Ja nie mam jeszcze ubranek do chrztu bo bedziemy chrzcic w Lipcu ale mam garniturek na Chrzest brata stryjecznego, Dawidka.
Ja nie mam jeszcze ubranek do chrztu bo bedziemy chrzcic w Lipcu ale mam garniturek na Chrzest brata stryjecznego, Dawidka.
my też będziemy chrzcić w lipcu, będzie podwójna uroczystość, razem z naszym ślubem chrzzciny 
przymierzałam wczoraj suknie slubne, strtasznie dziwne uczucie, muszę się oswoić z widokiem pt "ja i suknia ślubna"...
przymierzałam wczoraj suknie slubne, strtasznie dziwne uczucie, muszę się oswoić z widokiem pt "ja i suknia ślubna"...
wszystkiego najlepszego dla naszego słodziaka rozczochrańca Olisia z okazji 3.miesięcy!!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Oli wszystkiego naj naj naj ... Żebyś zawsze był taki kochaniutki :-)
szczypawka
No i bardzo mnie sie one podobaja!Te ciuszki.Sa skromne i schludne.Ja sie zastanawiam nad ta kiecka,ktora wam prezentuje(ta,ktora mam w domu zapakowana i schowana w szafie wiec zdjec nie wstawie) dlatego,ze my tez slub bedziemy mieli.Wiec odrobinka szalenstwa moze byc
sama sie zastanawiam czy pod nia nie kupic sobie takiej "chinskiej" sukienki.Bo my tylko cywilny-przypominam
Bedziemy wtedy takie podobne do siebie 
Agnieszka calkiem spory ten twoj slodziak
Moja kruszynka jakas mniejsza mnie sie wydaje.A moze tylko mnie sie wydaje?I nie martw sie-wstajemy codziennie w granicach 6-7 rano.Da sie przezyc jesli dzidzia ladnie spi w nocy(moja wstaje tylko raz na karmienie).Ale padam max o 22:30
Gdzie to nocne zycie???
Ale jak ostatnio nasz przyjaciel byl u nas to posiedzielismy chyba do 3:00.A o 6:30 byla standardowa pobudka i jego rowniez przyszlismy obudzic cala banda(bo zostal u nas).
Swoja droga ten to sie wkopal po same uszy..."Na czas remontu" wprowadzili sie z jego swierzo poslubiona zona do tesciowej.Mieszkaja tam juz pol roku i remont oczywiscie dawno skonczony a zonka nie chce slyszec o przeprowadzce.Jego cora urodzila sie 13 I 2008r(wiec moglby sie zapisac do styczniowek
).W tej chwili cala rodzina(tesciowa+tesc+zonka+szwagierka)siadaja do obiadu tylko jemu nie daja.Musi jesc zupki chinskie albo McDonald(bo w kuchni tez nie moze sie krecic)>Tesciowa-kurator grozi,ze jesli sie sam wyprowadzi albo wyprowadzi sie z dziwczynami i zonka jego zadzwoni do rodzicow z placzem-rozwod i pozbawienie praw rodzicielskich.A zonka wali fochy bez przerwy.Przyklad?Ewa Drzyzga rozmawia z jakims facetem ktory zdradza zone.Zonka wstaje wsciekla:"Wy wszyscy jestescie tacy sami!!!"Tu nastepuje proba uspokojenia i zatrzymania zonki i z jej strony kolejne czulosci "Wyp...laj!!".Poradzcie cos...Trzeba ratowac chlopaka!!!
Bedziemy wtedy takie podobne do siebie 
Agnieszka calkiem spory ten twoj slodziak
Moja kruszynka jakas mniejsza mnie sie wydaje.A moze tylko mnie sie wydaje?I nie martw sie-wstajemy codziennie w granicach 6-7 rano.Da sie przezyc jesli dzidzia ladnie spi w nocy(moja wstaje tylko raz na karmienie).Ale padam max o 22:30
Gdzie to nocne zycie???
Ale jak ostatnio nasz przyjaciel byl u nas to posiedzielismy chyba do 3:00.A o 6:30 byla standardowa pobudka i jego rowniez przyszlismy obudzic cala banda(bo zostal u nas).Swoja droga ten to sie wkopal po same uszy..."Na czas remontu" wprowadzili sie z jego swierzo poslubiona zona do tesciowej.Mieszkaja tam juz pol roku i remont oczywiscie dawno skonczony a zonka nie chce slyszec o przeprowadzce.Jego cora urodzila sie 13 I 2008r(wiec moglby sie zapisac do styczniowek
).W tej chwili cala rodzina(tesciowa+tesc+zonka+szwagierka)siadaja do obiadu tylko jemu nie daja.Musi jesc zupki chinskie albo McDonald(bo w kuchni tez nie moze sie krecic)>Tesciowa-kurator grozi,ze jesli sie sam wyprowadzi albo wyprowadzi sie z dziwczynami i zonka jego zadzwoni do rodzicow z placzem-rozwod i pozbawienie praw rodzicielskich.A zonka wali fochy bez przerwy.Przyklad?Ewa Drzyzga rozmawia z jakims facetem ktory zdradza zone.Zonka wstaje wsciekla:"Wy wszyscy jestescie tacy sami!!!"Tu nastepuje proba uspokojenia i zatrzymania zonki i z jej strony kolejne czulosci "Wyp...laj!!".Poradzcie cos...Trzeba ratowac chlopaka!!!salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
o kurde ale trafił facet- wspólczuje mu - takie baby powinni pozamykac gdzies chyba. nie wiem jak mozna mu pomoc hmmm... niech bierze dzidzie i ucieka za granice tylko tyle moze zrobic ;-)
chyba zeczełam sie przyzwyczajac ze tak wstaje :-) moze zaczynie wyrastac z rego wrzasku, nadal spi :-) juz poltorej godziny hihi :-) moglam w spokoju zjesc sniadanie i zastanowic sie od czego go wysypalo- ale nie mam pojecia.
Wiktorek wazy 6,400 na wadze domowej- ale poprosze lakarza zeby mi go dzisiaj zwazyli zmierzyl bo ciuszki nosi na 68.
chyba zeczełam sie przyzwyczajac ze tak wstaje :-) moze zaczynie wyrastac z rego wrzasku, nadal spi :-) juz poltorej godziny hihi :-) moglam w spokoju zjesc sniadanie i zastanowic sie od czego go wysypalo- ale nie mam pojecia.
Wiktorek wazy 6,400 na wadze domowej- ale poprosze lakarza zeby mi go dzisiaj zwazyli zmierzyl bo ciuszki nosi na 68.
reklama
szczypawka
OLIŚ NAJLEPSZE ŻYCZENIA SMYKU NASZ KOCHANY!!!!
Agnie no rzeczywiscie slodka ta kiecka bardzo
Hmmm...Chyba sie skusze rzeczywiscie!Najpierw musze przetestowac jak to moje szczescie bedzie w tym wygladac.Ale sadzac po tym jak Ada wyglada-bedzie cuuudnie 
Dziuba ale jak wrazenia?Wpadla ci jakas w oko szczegolnie?Czy chociaz wiesz juz w jakim stylu?No pisz,pisz....Przez bledy mlodosci mojego mezusia mnie to omija....
To daj sie swoim slubem poekscytowac!Przeciez nie zabije jego eks-wife zeby zrobic chrzciny razem z koscielnym!Chociaz....Bywaja momenty,ze miewam na to ochote...Ale Cicho-sza!
Agnie no rzeczywiscie slodka ta kiecka bardzo
Hmmm...Chyba sie skusze rzeczywiscie!Najpierw musze przetestowac jak to moje szczescie bedzie w tym wygladac.Ale sadzac po tym jak Ada wyglada-bedzie cuuudnie 
Dziuba ale jak wrazenia?Wpadla ci jakas w oko szczegolnie?Czy chociaz wiesz juz w jakim stylu?No pisz,pisz....Przez bledy mlodosci mojego mezusia mnie to omija....
To daj sie swoim slubem poekscytowac!Przeciez nie zabije jego eks-wife zeby zrobic chrzciny razem z koscielnym!Chociaz....Bywaja momenty,ze miewam na to ochote...Ale Cicho-sza!Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 14
- Wyświetleń
- 1 tys
Podziel się: