reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ubranko Mili jest jak do tej pory najsliczniejsze.
Moja krolewne dzis ubralam na wyjscie w buciki-slodko to wyglada.A to sa buciki ktore Dominiczka dostala w niedzile od znajomych- beda w sam raz na wczesne lato.
Kama hustawka po angielsku to swing i ta co kupilam jest z Fisher Price

Załączniki

• 010.JPG
    010.JPG
    58 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Pumi to nie jest sukieneczka, to jest plaszczyk z polarku i do tego spodenki, nie zdecydowlam sie na sukieneczke choc sa sliczne do wyboru bo w tym kosciele jest strasznie zimno. Anja ja nie karmie cycem. A co do antykoncepcji to ja jeszcze nie bylam u ginki bo narazie nie mam jak ale pojde po swietach napewno , no a ostatnio wzielo nas na przytulanie i wogole sie nie zabezpieczalismy( jak ja moglam byc tak glupia:wściekła/y:)a dzis tak sobie wyliczylam ze byly to moje dni plodne wtedy:szok::wściekła/y: nie wiem co ja zrobie jak okarze sie ze jestem w ciazy:angry::no::wściekła/y:boze nie moge byc w ciazy, nie teraz!!!

A w ogole to dostalam dzis chyba okres,tak sadze bo dosc obfite krwawienie. Ja nie karmie piersia wiec jest to bardzo prawdopodobne:-(
Jesli chodzi o antykoncepcje to chyba sie zdecyduje na implancik. On jest wkladany pod skore na przedramieniu. W razie jakichkolwiek problemow mozna go usunac. Jeszcze przedyskutuje to z lekarzem w przyszlym tygodniu.

Esterka slicznie wygladalas w dniu Waszego slubu, i kurteczka tez super, ja tez upatrzylam kurteczke dla mojej Natki ale to juz po swietach, kolor kawowy z rozem, a dzisiaj jej kupilam czapke ale ona tez anty czapkowa i jak ja na dwor ubieram to drze sie jakbym ja ze skory obdzierala

Mili wlasnie pokazywalam te fotke P- tez mu sie podoba ale raczej tu takich slicznosci nie znajdziemy, raczej same koronki w usa. Poszukam w polskich sklepach.
A moja kolezanka, ktora pracowala w polskim spozywczaku zaszla w ciaze 3 tyg po porodzie!
a my z P. jeszcze nie zaczynalismy igraszek bo dopiero ide na kontrole 26 marca. A wogole to konstrukcja mojego krocza ulegla przebudowie i nie czuje tam zbyt duzego komfortu.

A tak wogole to P. dzis pierwszy raz wychodzi sam na bilarda z kolegami. Powiedzial ze idzie mierzyc katy i dziury w stole:-D:-D:-D bo robi wlasnorecznie stol bilardowy (bo on wszystko potrafi zrobic). Ja na to ze jak skoncze karmienie to sie umowie z przyjaciolka na piwko i tez sobie pojdziemy mierzyc dlugosci i katy -to P. na to ze po jego trupie hehehehe!
tia - mierzyc kat y dziury:rofl2::rofl2::rofl2:

ja jak mowie do mojego Rafala ze po aerobiku pojde na piwko z kolezanka to wlasnie taksamo mowi bo raz zostal sam Z natalka i jak jechal po mnie to mu cala droe sie darla, wiec teraz zostaje u mojej tesciowej albo u mamy i jestem spokojna o nia, a i tak wybiore sie na piwko z kolezankami a on niech sie uczy swojej corci, tak sie strasznie cieszy ze do niego podobna ale jak placze to do mamusi od razu:-D

reklama
Do góry