Esti-cudnie w tej sukience! jak anielica!
Ciekawe jak tam polowanie Dziuby na sukienke?
Pandi gorace wyrazy wspolczucia- pamietam jak ja sie rozwodzilam to co rozprawa, mega stres i nieprzespane noce a ten skur....l sobie nie przychodzil i kolejne odroczenie rozprawy na pol roku- koszmar!!!
Esti-Dominiska tez nie czapeczkowa.Ale widze ze nie ona jedna.
Leja-witam !
Dobrze, ze nie zdecydowalam sie na ten anty zastrzyk na 3 miesiace bo u nas za darmo w szpitalu daja-skoro moga byc problemy z kolejna ciaza- aczkolwiek daleka jestem od decyzji o drugim dziecku- ale moze trauma po makabrycznym porodzie kiedys minie?
Masiek-czekamy na fotki szczesliwej mamusi i cudownego syneczka!
wklejam zdjecia z dzis- co trzeba zamalowalam- tylu zboczylasow sie kreci po necie
Ciekawe jak tam polowanie Dziuby na sukienke?
Pandi gorace wyrazy wspolczucia- pamietam jak ja sie rozwodzilam to co rozprawa, mega stres i nieprzespane noce a ten skur....l sobie nie przychodzil i kolejne odroczenie rozprawy na pol roku- koszmar!!!
Esti-Dominiska tez nie czapeczkowa.Ale widze ze nie ona jedna.
Leja-witam !
Dobrze, ze nie zdecydowalam sie na ten anty zastrzyk na 3 miesiace bo u nas za darmo w szpitalu daja-skoro moga byc problemy z kolejna ciaza- aczkolwiek daleka jestem od decyzji o drugim dziecku- ale moze trauma po makabrycznym porodzie kiedys minie?
Masiek-czekamy na fotki szczesliwej mamusi i cudownego syneczka!
wklejam zdjecia z dzis- co trzeba zamalowalam- tylu zboczylasow sie kreci po necie

Kropa w kropę.
.......ale ,że w pampku samym dziecko nie może być- lekka przesada

.Za 2 tyg ruszam na polowanie i wydrukuje sobie zdjecie tej sukieneczki - moze upoluje