reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti-cudnie w tej sukience! jak anielica!
Ciekawe jak tam polowanie Dziuby na sukienke?
Pandi gorace wyrazy wspolczucia- pamietam jak ja sie rozwodzilam to co rozprawa, mega stres i nieprzespane noce a ten skur....l sobie nie przychodzil i kolejne odroczenie rozprawy na pol roku- koszmar!!!
Esti-Dominiska tez nie czapeczkowa.Ale widze ze nie ona jedna.
Leja-witam !
Dobrze, ze nie zdecydowalam sie na ten anty zastrzyk na 3 miesiace bo u nas za darmo w szpitalu daja-skoro moga byc problemy z kolejna ciaza- aczkolwiek daleka jestem od decyzji o drugim dziecku- ale moze trauma po makabrycznym porodzie kiedys minie?
Masiek-czekamy na fotki szczesliwej mamusi i cudownego syneczka!
wklejam zdjecia z dzis- co trzeba zamalowalam- tylu zboczylasow sie kreci po necie:-p

Załączniki

• 004.JPG
    004.JPG
    61,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 005.JPG
    005.JPG
    30,5 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Jaka ładna kuleczka sie robi z Dominisi:tak:.Masz rację Pumi zboczeńców nie brakuje...ja nie wiem jak niektórzy mogą wstawiać zdjęcia gołych dzieci z ich częściami intymnymi na wierzchu:baffled::baffled::baffled::baffled::angry::angry::angry::angry:.A jak oglądam zdjęcia na galerii to nie brakuje ich niestety
A i dziękuje Pumi:-)

Ja jestem ostrozna bo tu nawet dzieciom ani niemowlakom na plazy w pampersie nie wolno chodzic tylko musza miec spodenki i meskich narzadow tez nie moze byc widac w obcislych kapielowkach ale w szortach

No nie! drugi raz sobie juz skasowalam wiadomosc- cos z laptopem nie tak bo jak nacisne nadgarstkiem z prawej na dole to sie kasuje wiadomosc:wściekła/y:
Wiec - pisalam Agnie ze mam to samo! a minki robi jota w jote Pawla. Facet sie ojcostwa nie moze wyprzec hihihi!
A jak maz od 7 rano do 7 wieczorem w pracy- nie tesknie bo mam te mala miniaturke meza w domu hihihih.
U nas ta hustawka to tez jedna z drozszych imprez ( 150$) ale po nocy bujania Dominiczki na rekach dzis rano pojechalismy i kupilismy. Ma wiele roznych funkcji, przekladany footelik, wiec kierunek bujania sie zmienia, melodyjki, odglosy zwierzat, rozny kat nachylenia fotelika, rozna predkosc bujania i tak dalej..... wiec nie zaluje. a ten niebieski bujaczek reczny fisher price juz schowalam do szafy - mala go nie lubila. Poczeka na lepsze czasy.
Kurcze- tak mi sie spodobalo to ubranko Mili do chrztu ze chyba zwariuje- pewnie tu takiego nie znajde:no: .Za 2 tyg ruszam na polowanie i wydrukuje sobie zdjecie tej sukieneczki - moze upoluje

reklama
Do góry