e-stera
Fan(ka)
Mój Oli z wagą na siatce jest na 3 a wzrostem na 4he he he

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Jak o tym pomysle to mi sie az goraco robi...
Nie no...nie zartuje tak nawet!Jooaa nie martw sie.2 tygodnie dopiero nie karmisz takze spokojnie.Ja wprawdzie karmie ale juz 3 miesiace od porodu a ja okresu nie mialam.Swoja droga ciekawa jestem jaki on bedzie.Mialam bardzo bolesne ale ponoc po ciazy istnieje nadzieja,ze sie to zmieni...Czytalam,ze nawet pol roku moge nie miec.No to chodze z alwaysem i tamponem wcisnietymi gdzies miedzy pieluchy,ktore przeciez aktualnie zawsze mam przy sobie 
.
musze sie jeszcze nauczyc obsługi mam nadzieje ze szbko go opanuje wrrrrrrrrrr taka duzzzzza i troche techniki i sie gubie !!!!