reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hehehe no Szczypi nie proznujecie:-Di dobrze jak rodice szczesliwi to i malenstwo!!!:rofl2:dziekuje za opinie:tak::tak::tak:i nie przejmuj sie igly sa przeciez przerazajace:szok:
Sylka normalnie zdrowe podejscie do sprawy:tak::tak::tak:ja jak ostatmnio bylam z Kuba to powiedzialam ze najpierw go odwacham a pozniej oddam w jego rece dzidzie jak bedzie si:-D
widisz Leya uszka do gory!!!;-)

Ja też bym sie ie zdecydowała na spiralkę lub wkładke..nie wyobrażam sobie chodzenia z czymś w środku:baffled::eek:.Zresztą są przypadki ze jak ma się spiralkę można zajść w ciążę a to jest wtedy niebezpieczne dla płodu.Już wolę tabletki..:tak:
A z mojej diety nici.....wytrwałąm pół dnia heheheheh............A tylko dlatego ,że ja nie lubię jajek.a am jest ich dużo.Jak dzisiaj zjadłam o 12 godz.2 na twardo to do tej pory mnie mdli...ble ble ble:baffled::baffled::baffled:

Wróciłam z zsądu - znów przełożyli rozprawę, bo ławnik chory:wściekła/y:
Esti, ślicznie wyglądałaś na ślubie:tak:
Właśnie stanęłam na wagę i mam 2 na + a już było 0 od wagi przedciążowej:-(. Może inaczej by było rano z tą wagą...ech!
Sylka, Tobi też waży za dużo, ale pediatra nie kazała nic więcej robić - ani dopajać ani nic innego. Mniej jeść teraz już nie może bo będzie głodny.:eek:
Mi lekarz przepisał zastrzyk anty i nawet już wykupiłam ale jeszcze nie wzięłam bo sie naczytałam od Was o przeciwskazaniach i już sama nie wiem:no:

TAK, TAK Esti zapomniałam napisać, ze cudnie wyglądałaś w sukni ślubnej , a zakupy oj udane, udane, Oli na pewno doceni, a z czapeczka mamy to samo:-D:-D

mi lekarz przepisał cerazette, juz nawet wykupiłam, ale pozwolił brac dopiero po świętach nie wiem dlaczego:no::no::no:
pandi a ja się zastanawiam , żeby go troszkę oszukać, dzisiaj mi w nocy przespał 7 i pół godziny i jakoś nie był głodny:laugh2:
trzeba było im wygarnąć w tym sądzie przecież można o takich sytuacjach informować i nie marnować pieniędzy podatników:nerd:

a co do diety,
to wystarczy wyeliminować z diety zbędne tłuszcze ale nie wszystkie, cukier, zastąpić białe pieczywo ciemnym i starać sie jeść dużo zup i potraw gotowanych na parze+ kilkuminutowa gimnastyka codziennie rano lub wieczorkiem i mamy gibkie i jędrne ciało-ciacho:tak::tak::-D:-D:-D:-D

ja tak robiłam przed ciązą i schudłam 8 kilo w 2 miesiące, a pamiętajmy , żeby uniknąć efektu jojo należy tracić kilogram miesięcznie.
nie wiem czy był ten efekt bo zaszłam w ciążę, ale nie sadzę bo długo nie mogłam w ciązy przytyć:laugh2:

Sylka, ja już nie mam siły do tej sprawy, niech się tylko skonczy i niech mi dadzą spokój:wściekła/y:
Tobi w nocy też miewa już niezłe przerwy ale w dzień tylko jak śpi. Właśnie dzisiaj mnie zaskoczył, przed południem wytrzymał 4h bez jedzenia i teraz też już śpi trzecią godzinę i nie budzi się - więc chyba nie umiera z głodu. Może mu sie przestawi?

A, i witam nowe mamy:tak::-)

jejku pandi jak sobie wyobrażę co mogłabym zrobić kolesiowi który zdemolował mi łazienkę to mi sie ciśnienie podnosi:tak::tak::tak: tyklo pewnie zgłosił by czynna napsć ale do więzienia i tak by mnie nie wzieli bo byłąm w ciązy hihihi

nie przejmuj się nadwaga malca jak tylko zacznie więcej się ruszać wszystko zgubi:tak::tak:.
a ja sprawdziłam na siatce centylowej , ze według tego jak tyje Kacperek to w wieku 18 lat będzie ważył 75 kilo przy wzroście 180- ale będa laski na niego leciały :tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
pandi, Duży chłop, to i więcej bez jedzenia wytrzyma :-) Moja duża baba też dziś 4h bez żarcia wytrzymała :-D
Leya, Może być jak dziewczyny mówią, ale np w naszym przypadku okazało się infekcją dróg moczowych. Tylko że to wyszło jeszcze w szpitalu (zrobili posiew moczu) i mała dostała od razu antybiotyk.
estera, Dusia też ma problem czapkowy :-D
Dziś byliśmy w sklepie dla dzieci i kupiłam w końcu grzechotki :-) Będę nimi teraz małą zamęczać, biedne dziecko :-p :-p A w restauracji to normalnie aniołek był, spała jak zabita :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry