Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hehehe no Szczypi nie proznujeciei dobrze jak rodice szczesliwi to i malenstwo!!!dziekuje za opiniei nie przejmuj sie igly sa przeciez przerazajace Sylka normalnie zdrowe podejscie do sprawyja jak ostatmnio bylam z Kuba to powiedzialam ze najpierw go odwacham a pozniej oddam w jego rece dzidzie jak bedzie si
widisz Leya uszka do gory!!!;-)
A my byliśmy dzisiaj na zakupach...miałam sobie kupić spódnicę.ale nie bylo takiej jak chciałam.ja chcę stalowo szarą krój ołówkowy
Za to Olisiowi kupiłam super kurteczkę na wiosnę-taką tylko na podszewce i czapeczkęZobacz załącznik 70983Zobacz załącznik 70984
A tak jaest za kazdym razem jak wychodzimy na podwórko..........dopóki nie naloże czapki jest grzeczny..a potem zaczyna sie szałZobacz załącznik 70985
Ja też bym sie ie zdecydowała na spiralkę lub wkładke..nie wyobrażam sobie chodzenia z czymś w środku.Zresztą są przypadki ze jak ma się spiralkę można zajść w ciążę a to jest wtedy niebezpieczne dla płodu.Już wolę tabletki..
A z mojej diety nici.....wytrwałąm pół dnia heheheheh............A tylko dlatego ,że ja nie lubię jajek.a am jest ich dużo.Jak dzisiaj zjadłam o 12 godz.2 na twardo to do tej pory mnie mdli...ble ble ble
Wróciłam z zsądu - znów przełożyli rozprawę, bo ławnik chory Esti, ślicznie wyglądałaś na ślubie
Właśnie stanęłam na wagę i mam 2 na + a już było 0 od wagi przedciążowej:-(. Może inaczej by było rano z tą wagą...ech! Sylka, Tobi też waży za dużo, ale pediatra nie kazała nic więcej robić - ani dopajać ani nic innego. Mniej jeść teraz już nie może bo będzie głodny.
Mi lekarz przepisał zastrzyk anty i nawet już wykupiłam ale jeszcze nie wzięłam bo sie naczytałam od Was o przeciwskazaniach i już sama nie wiem
TAK, TAK Esti zapomniałam napisać, ze cudnie wyglądałaś w sukni ślubnej , a zakupy oj udane, udane, Oli na pewno doceni, a z czapeczka mamy to samo
mi lekarz przepisał cerazette, juz nawet wykupiłam, ale pozwolił brac dopiero po świętach nie wiem dlaczego pandi a ja się zastanawiam , żeby go troszkę oszukać, dzisiaj mi w nocy przespał 7 i pół godziny i jakoś nie był głodny
trzeba było im wygarnąć w tym sądzie przecież można o takich sytuacjach informować i nie marnować pieniędzy podatników
a co do diety,
to wystarczy wyeliminować z diety zbędne tłuszcze ale nie wszystkie, cukier, zastąpić białe pieczywo ciemnym i starać sie jeść dużo zup i potraw gotowanych na parze+ kilkuminutowa gimnastyka codziennie rano lub wieczorkiem i mamy gibkie i jędrne ciało-ciacho
ja tak robiłam przed ciązą i schudłam 8 kilo w 2 miesiące, a pamiętajmy , żeby uniknąć efektu jojo należy tracić kilogram miesięcznie.
nie wiem czy był ten efekt bo zaszłam w ciążę, ale nie sadzę bo długo nie mogłam w ciązy przytyć
Sylka, ja już nie mam siły do tej sprawy, niech się tylko skonczy i niech mi dadzą spokój
Tobi w nocy też miewa już niezłe przerwy ale w dzień tylko jak śpi. Właśnie dzisiaj mnie zaskoczył, przed południem wytrzymał 4h bez jedzenia i teraz też już śpi trzecią godzinę i nie budzi się - więc chyba nie umiera z głodu. Może mu sie przestawi?
jejku pandi jak sobie wyobrażę co mogłabym zrobić kolesiowi który zdemolował mi łazienkę to mi sie ciśnienie podnosi tyklo pewnie zgłosił by czynna napsć ale do więzienia i tak by mnie nie wzieli bo byłąm w ciązy hihihi
nie przejmuj się nadwaga malca jak tylko zacznie więcej się ruszać wszystko zgubi.
a ja sprawdziłam na siatce centylowej , ze według tego jak tyje Kacperek to w wieku 18 lat będzie ważył 75 kilo przy wzroście 180- ale będa laski na niego leciały
pandi, Duży chłop, to i więcej bez jedzenia wytrzyma :-) Moja duża baba też dziś 4h bez żarcia wytrzymała Leya, Może być jak dziewczyny mówią, ale np w naszym przypadku okazało się infekcją dróg moczowych. Tylko że to wyszło jeszcze w szpitalu (zrobili posiew moczu) i mała dostała od razu antybiotyk. estera, Dusia też ma problem czapkowy
Dziś byliśmy w sklepie dla dzieci i kupiłam w końcu grzechotki :-) Będę nimi teraz małą zamęczać, biedne dziecko A w restauracji to normalnie aniołek był, spała jak zabita