reklama
e-stera
Fan(ka)
Dziękuję.........:-)
Mam wiadomość od kasi-joanny.Jest z Kamilkiem w szpitalu od 2 dni, bo mały ma żółtaczkę.jeszcze ta urodzeniowa nie zeszła.....lekarze szukają przyczyny.mały dostaje kroplówki i jest naświetlany
Mam wiadomość od kasi-joanny.Jest z Kamilkiem w szpitalu od 2 dni, bo mały ma żółtaczkę.jeszcze ta urodzeniowa nie zeszła.....lekarze szukają przyczyny.mały dostaje kroplówki i jest naświetlany
e-stera
Fan(ka)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
witam panie :-) ja od rana u rodzicow dzisiaj jestem, maly jak aniolek sie zachowuje - chyba cos mu sie stalo spi juz od 2 godzin hmm.. moze lubi spac u dziadkow
o 14 puszczam go na spacer z moja najmlodsza siostra a ja sama ide na solar i wyregulowac brwi- trzeba sie wziasc za siebie. dzisiaj tatulek konczy 47 latek hehe ale mam mlodego ojczulka no nie ;-) a juz dziadkiem jest. mam bardzo dobry humor bo nie siedze sama w domku, a tak znowu bym sama byla do 18 bo moj Jacek robi nadgodziny ehh.
ESTI piekne zdjecie, DZIUBA trzymam kciuki zebys cos wybrała, a co do diety to ja bym wytrzymala ale narazie jeszcze karmie malego, mimo to ze baaardzo lubie jesc i wymyslc rozne potrawy, u mnie w Katowicach piekne słońce i +6 stopni C takze super, ciesze sie ze nie ma sniegu bo go nie nawidze. Co do gimnastyki łożkowej to tez nie grzesze spokojem hihi :-) a wczoraj wieczorem dostałam @ a też urodziłam 15 stycznia- masakra - juz sie przyzwyczailam ze jej nie bylo ehhh... lece malego nakarmic bo czas najwyzszy i wyszykowac na spacerek, siostry bardzo chetnie z nim chodza a mam ich az 4 i malego braciszka tez słodkiego, po powrocie do domu wkleje kilka jego fotek.
buziaki dla was laseczki i milego dzionka
P.S nie piszcie za duzo bo kto to za mnie potem przeczyta co?! ?! ?!
o 14 puszczam go na spacer z moja najmlodsza siostra a ja sama ide na solar i wyregulowac brwi- trzeba sie wziasc za siebie. dzisiaj tatulek konczy 47 latek hehe ale mam mlodego ojczulka no nie ;-) a juz dziadkiem jest. mam bardzo dobry humor bo nie siedze sama w domku, a tak znowu bym sama byla do 18 bo moj Jacek robi nadgodziny ehh.ESTI piekne zdjecie, DZIUBA trzymam kciuki zebys cos wybrała, a co do diety to ja bym wytrzymala ale narazie jeszcze karmie malego, mimo to ze baaardzo lubie jesc i wymyslc rozne potrawy, u mnie w Katowicach piekne słońce i +6 stopni C takze super, ciesze sie ze nie ma sniegu bo go nie nawidze. Co do gimnastyki łożkowej to tez nie grzesze spokojem hihi :-) a wczoraj wieczorem dostałam @ a też urodziłam 15 stycznia- masakra - juz sie przyzwyczailam ze jej nie bylo ehhh... lece malego nakarmic bo czas najwyzszy i wyszykowac na spacerek, siostry bardzo chetnie z nim chodza a mam ich az 4 i malego braciszka tez słodkiego, po powrocie do domu wkleje kilka jego fotek.
buziaki dla was laseczki i milego dzionka
P.S nie piszcie za duzo bo kto to za mnie potem przeczyta co?! ?! ?!
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Więc- ja od dzisiaj rana stosuje diete-pje duzo wody ale mnie troszke zaczyna główka bolec
Musze schudnąć bo przytyłam 1kg, zamiast spadac bo chodze na aerobik i ćwicze to ona idzie w góre, słyszałam ze jesli cwiczy sie nie rekularnie to skutki sa odrotne
wiec biore sie za siebie, cóz swieta beda ale bez pysznosci, ale widze ze jajka mozna jesc wiec na wielkanoc super
Od położnej sie dowiedziałam ze sex po ciazy jest taki sobie z tego wzgledu ze podobno biodra sie jeszcze szersze robia-ale czy to prawda to nie wiem
Które jeszcze bedzie razem ze mna stosowac ta diete? bo musze miec jakąs podpore.
Dzisiaj robiłam tort z bitej śmietany dla ukochanego bo jutro kończy 26 lat mniami!!!! ale i tak go nie bede jadła wkońcu dieta i pocieszam sie tym ze za jakis czas bede wygladac normalnie a nie z tyłkiem jak gruszka!
Od położnej sie dowiedziałam ze sex po ciazy jest taki sobie z tego wzgledu ze podobno biodra sie jeszcze szersze robia-ale czy to prawda to nie wiem
Które jeszcze bedzie razem ze mna stosowac ta diete? bo musze miec jakąs podpore.
Dzisiaj robiłam tort z bitej śmietany dla ukochanego bo jutro kończy 26 lat mniami!!!! ale i tak go nie bede jadła wkońcu dieta i pocieszam sie tym ze za jakis czas bede wygladac normalnie a nie z tyłkiem jak gruszka!
reklama
Dziewczyny poradzcie cos!!! dzis w nocy jak przewijalam malego to zauwazylam ze mu mocz brzydko pachnie myslalam ze moze to przez to ze duzo zrobil i dlugo pieluche mial ale teraz tez to samo
. Smierdzi takim starym moczem jestem przerazona, dzwonilam do mojej polozne powiedziala niby zeby odczekac ten jeden dzien jesli maly nie zachowuje sie jakos inaczej nie palcze wiecej itp. Moze ktoras z was miala podobny przypadek i moze cos poradzic martwie sie 
. Smierdzi takim starym moczem jestem przerazona, dzwonilam do mojej polozne powiedziala niby zeby odczekac ten jeden dzien jesli maly nie zachowuje sie jakos inaczej nie palcze wiecej itp. Moze ktoras z was miala podobny przypadek i moze cos poradzic martwie sie Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 14
- Wyświetleń
- 1 tys
Podziel się: