reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ja nie jadam ziemniaków, bo mi się nie chce ich obierać i gotować ;-) Tylko czasami frytki z piekarnika...
Poza tym moja waga cały czas stoi w miejscu :/ Zapiszę się na aerobik...
Esti, śliczne zdjęcia :-D

Dziękuję.........:-)
Mam wiadomość od kasi-joanny.Jest z Kamilkiem w szpitalu od 2 dni, bo mały ma żółtaczkę.jeszcze ta urodzeniowa nie zeszła.....lekarze szukają przyczyny.mały dostaje kroplówki i jest naświetlany

witam panie :-) ja od rana u rodzicow dzisiaj jestem, maly jak aniolek sie zachowuje - chyba cos mu sie stalo spi juz od 2 godzin hmm.. moze lubi spac u dziadkow :-D o 14 puszczam go na spacer z moja najmlodsza siostra a ja sama ide na solar i wyregulowac brwi- trzeba sie wziasc za siebie. dzisiaj tatulek konczy 47 latek hehe ale mam mlodego ojczulka no nie ;-) a juz dziadkiem jest. mam bardzo dobry humor bo nie siedze sama w domku, a tak znowu bym sama byla do 18 bo moj Jacek robi nadgodziny ehh.
ESTI piekne zdjecie, DZIUBA trzymam kciuki zebys cos wybrała, a co do diety to ja bym wytrzymala ale narazie jeszcze karmie malego, mimo to ze baaardzo lubie jesc i wymyslc rozne potrawy, u mnie w Katowicach piekne słońce i +6 stopni C takze super, ciesze sie ze nie ma sniegu bo go nie nawidze. Co do gimnastyki łożkowej to tez nie grzesze spokojem hihi :-) a wczoraj wieczorem dostałam @ a też urodziłam 15 stycznia- masakra - juz sie przyzwyczailam ze jej nie bylo ehhh... lece malego nakarmic bo czas najwyzszy i wyszykowac na spacerek, siostry bardzo chetnie z nim chodza a mam ich az 4 i malego braciszka tez słodkiego, po powrocie do domu wkleje kilka jego fotek.
buziaki dla was laseczki i milego dzionka

P.S nie piszcie za duzo bo kto to za mnie potem przeczyta co?! ?! ?!

Więc- ja od dzisiaj rana stosuje diete-pje duzo wody ale mnie troszke zaczyna główka bolec:(Musze schudnąć bo przytyłam 1kg, zamiast spadac bo chodze na aerobik i ćwicze to ona idzie w góre, słyszałam ze jesli cwiczy sie nie rekularnie to skutki sa odrotne:) wiec biore sie za siebie, cóz swieta beda ale bez pysznosci, ale widze ze jajka mozna jesc wiec na wielkanoc super:p
Od położnej sie dowiedziałam ze sex po ciazy jest taki sobie z tego wzgledu ze podobno biodra sie jeszcze szersze robia-ale czy to prawda to nie wiem:)
Które jeszcze bedzie razem ze mna stosowac ta diete? bo musze miec jakąs podpore.
Dzisiaj robiłam tort z bitej śmietany dla ukochanego bo jutro kończy 26 lat mniami!!!! ale i tak go nie bede jadła wkońcu dieta i pocieszam sie tym ze za jakis czas bede wygladac normalnie a nie z tyłkiem jak gruszka!

reklama
Dziewczyny poradzcie cos!!! dzis w nocy jak przewijalam malego to zauwazylam ze mu mocz brzydko pachnie myslalam ze moze to przez to ze duzo zrobil i dlugo pieluche mial ale teraz tez to samo :szok:. Smierdzi takim starym moczem jestem przerazona, dzwonilam do mojej polozne powiedziala niby zeby odczekac ten jeden dzien jesli maly nie zachowuje sie jakos inaczej nie palcze wiecej itp. Moze ktoras z was miala podobny przypadek i moze cos poradzic martwie sie :(

Do góry