reklama
e-stera
Fan(ka)
Napisałam ,że to jest dieta dla matek nie karmiących!!!!!!!!!!Chyba,że sie machnęłam i napisaam odwrotnie to przepraszam

e-stera
Fan(ka)
Napisałam dobrze..uffffDieta oczywiście dla mam nie karmiących piersią...................
Koleżanki wypróbowały i faktycznie schudłyi nie ma efektu jojo..............a i jak sie ją zastosuje to można powtórzyć dopiero po roku.....to jest dieta na lepszą przemianę materii..........wypróbować warto.Trzeba pić przy tej diecie 2, 3 litry wody dziennie.
ja też zakupy lubię, ale na pewno nie ze Stasiem!! on to by wszedł do sklepu, rozejrzał się w progu i wyszedł!! 3sekundy i go znaleźć nie moge!!
kurcze, u nas tak sypie ze nie widac bloku naprzeciwko!!
lecę zaraz z przyjaciółką do salonu sukien ślubnych, popatrzeć, poprzymierzać... to moje pierwsze podejście, mam jeszcze trochę czasu ale potem będę zaganiana jeszcze bardziej... ale mam pietra!!
kurcze, u nas tak sypie ze nie widac bloku naprzeciwko!!
lecę zaraz z przyjaciółką do salonu sukien ślubnych, popatrzeć, poprzymierzać... to moje pierwsze podejście, mam jeszcze trochę czasu ale potem będę zaganiana jeszcze bardziej... ale mam pietra!!

dzięki Wam Kochane, pewnie ze zdam relację!! ja sie pewnie popłacze przymierzając już pierwszą... bo się w cyckach nie zmieszczę!! no ale cóż, chyba najwyższy czas zaakceptować ten stan rzeczy i cieszyć się że Martynie ma skąd mleczko płynąć 

e-stera
Fan(ka)
Dziuba ale fajnie.:-)ja super wspominam przymierzanie sukni ślubnych.ale to była zabawa!na pewno coś znajdziesz,moja koleżanka w sobotę brała ślub.też karmi piersią...................znalazła suknię bez problemu......krawcowa zawsze zdejmuje wymiary i poprawia jak trzeba.A jak pięknie wyglądała........suknia podkreślała biust.....super
reklama
Wlasnie dziwczyny po jakim czasie od porodu dostalyscie okres? sie zastanawiam kiedy mnie "krew zleje"
Dzis mialam nerwowy poranek z malym mam nadzieje ze reszta dnia bedzie spokojna bo dzis caly dzien do wieczora sama, tatus po pracy na szkolenie a tak to on sie malym zajmuje do kapieli 
Dzis mialam nerwowy poranek z malym mam nadzieje ze reszta dnia bedzie spokojna bo dzis caly dzien do wieczora sama, tatus po pracy na szkolenie a tak to on sie malym zajmuje do kapieli