reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

napadało i dalej pada!! w tym roku chyba do koszyczka zamiast bukszpanu włożę jemiołę a pomalowane jajka powieszę na choince... :baffled:

reklama
Ja uwielbiam galerie handlowe i zakupy. :-D Sama nie bardzo lubię chodzić, z mężem jak najbardziej, tylko teraz to nie jest prosta sprawa :p

Dieta oczywiście dla mam nie karmiących piersią...................
Koleżanki wypróbowały i faktycznie schudły:tak:i nie ma efektu jojo..............a i jak sie ją zastosuje to można powtórzyć dopiero po roku.....to jest dieta na lepszą przemianę materii..........wypróbować warto.Trzeba pić przy tej diecie 2, 3 litry wody dziennie.
Napisałam dobrze..uffff

ja też zakupy lubię, ale na pewno nie ze Stasiem!! on to by wszedł do sklepu, rozejrzał się w progu i wyszedł!! 3sekundy i go znaleźć nie moge!!
kurcze, u nas tak sypie ze nie widac bloku naprzeciwko!!
lecę zaraz z przyjaciółką do salonu sukien ślubnych, popatrzeć, poprzymierzać... to moje pierwsze podejście, mam jeszcze trochę czasu ale potem będę zaganiana jeszcze bardziej... ale mam pietra!! :szok:

dziuba, powodzenia w salonie, to bardzo przyjmne, potraktuj to jako zabawę i nie stresuj się broń Boże:rofl2:. Po powrocie opisz co wypatrzyłaś.

dzięki Wam Kochane, pewnie ze zdam relację!! ja sie pewnie popłacze przymierzając już pierwszą... bo się w cyckach nie zmieszczę!! no ale cóż, chyba najwyższy czas zaakceptować ten stan rzeczy i cieszyć się że Martynie ma skąd mleczko płynąć :zawstydzona/y:

Dziuba ale fajnie.:-)ja super wspominam przymierzanie sukni ślubnych.ale to była zabawa!na pewno coś znajdziesz,moja koleżanka w sobotę brała ślub.też karmi piersią...................znalazła suknię bez problemu......krawcowa zawsze zdejmuje wymiary i poprawia jak trzeba.A jak pięknie wyglądała........suknia podkreślała biust.....super

reklama
Wlasnie dziwczyny po jakim czasie od porodu dostalyscie okres? sie zastanawiam kiedy mnie "krew zleje" :-D Dzis mialam nerwowy poranek z malym mam nadzieje ze reszta dnia bedzie spokojna bo dzis caly dzien do wieczora sama, tatus po pracy na szkolenie a tak to on sie malym zajmuje do kapieli :happy:

Do góry