Masiek-wreszcie sie doczekalas Leonka- cudowny malutki krasnalek!!!
Mili-ubranko cudne- ja tez chce takie dla Dominisi.
Esti-chyba bym umarla z glodu przy takiej diecie

ale jak skoncze kiedys w przyszlosci karmic to sie zwroce z prosba o odswierzenie przepisu.
A ja musze sie pochwalic ze zgubilam po 3 tyg spacerow 1 kilo z 22 nadwagi. Pozostalo jeszcze 9 do calkowitej sadysfakcji
Mili-ubranko cudne- ja tez chce takie dla Dominisi.
Esti-chyba bym umarla z glodu przy takiej diecie

ale jak skoncze kiedys w przyszlosci karmic to sie zwroce z prosba o odswierzenie przepisu.A ja musze sie pochwalic ze zgubilam po 3 tyg spacerow 1 kilo z 22 nadwagi. Pozostalo jeszcze 9 do calkowitej sadysfakcji

- niech się wreszcie skończy ta sprawa, mam dość, od 4,5 roku ganiam po rozprawach, bo robotnicy mi rozwalili kibel w łazience, którą remontowali. Na koniec pracy wymyślili że mam zapłacić więcej niż się umawialiśmy, nie zgodziłam się, więc zaczęli mnie wyzywać, grozić, demolować - nienormalni, dobrze że nie byłam sama, bo nie wiem jak by się to skończyło
. Miesiąc temu byłam już na rozprawie, na której jeden się przyznał (rozdzielili sprawy bo jeden się nie stawiał na sprawy tylko sobie pracował w Irlandii - taką mamy sprawiedliwość w Polsce - facet jest oskarżony a jeździ za granicę) i przyznano mi odszkodowanie - już widzę jak zapłaci
, ale przynajmniej mam satysfakcję.