reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam ponownie.Jeszcze ze 3 godzinki pobede w domu :tak: Wiec donosze uprzejmie,ze z malymi uszkami zuzikowymi wszystko w porzadku :-D Mala ma miec powtorne badanie w czerwcu(po 3 miesiacach).A wszystko przez opryszczke wargowa na poczatku ciazy!Kto by pomyslal,ze moze po niej wystapic wada sluchu!W kazdym razie cieszymy sie bo wszystko gra :tak:

Witam Bralika :-D I podziwiam-coz za poswiecenie...Taka dluuugachna lektura.Sama nie czytalam od poczatku :-D A zwlaszcza teraz przy malej bym nie poswiecila temu tyle czasu.

No a teraz ide do mojej ksiezniczki bo zostawilam ja na brzuszku i zaczyna sie awanturka pomalu z tego tytulu :-D

Chcialam sie podzielic radosna inforamcja ze siusiu Tomuska jest ok prawdopodobnie ogorek na kanapce wplyna za ten nieladny zapach ale wyniki sa wporzadku. Co do zdjec to musze poczekac na mezulka jak wroci z pracy to zrzuci zdjecia z laptopa na moj komputer wtedy napewno dodam pare fotoskow:-D

A to mój mały Żabcio-Szkrabcio :-)

Załączniki

• P1000418.JPG
    P1000418.JPG
    288,2 KB · Wyświetleń: 39
szczypawka, leya, dobrze że z dzieciaczkami ok - to sa zawsze dobre wieści więc lubię jak się któraś dzieli tym na forum:-)
bralik, witamy:-D

Bralik slodziuchny!!!! :-D

Sluchajcie bo az nie wierze!Przed chwila stanelam na wage(sprzatam lazienke) tak calkiem od niechcenia a tu sie okazuje,ze zostalo mi raptem 1,7kg do mojej przedciazowej wagi!!!!HURRRRRAAAAA!!!! :-D:-) Ale sie zdziwilam.Naprawde poza spacerami(odziennie minimum jakies 2,5-3km) nie robie absolutnie nic,co mogloby mi pozwolic na zrzucanie cialka!Czyli mozna jesc wszystko czego dusza zapragnie!Tylko duzo,duzo ruchu!

Dzisiaj szlam na te badania spacerkiem(tak naprawde boje sie z mala jezdzic komunikacja publiczna bo tam zarazy same).Jakies 8km zrobilysmy.A popoludniu jeszcze walniemy znow ze 3km bo do tesciowki idziemy.I jednak sa efekty!!!:-D:-):laugh2::rofl2:

szczypawka i Leya super ze wszystko pozytywnie sie wyjasnilo:tak:
Bralik witam na forum!!!
Oli ucaluj tego Olisia slodziaka od cioci:-)

Witam nowa mamusie!
moja Dominiczka miala badanie sluchu w 7 dniu po urodzeniu jak ja wypisywali ze szpitala i nastepne dopiero w maju.
A gdzie sie Esti podziala?
Leya- dobrze ze to tylko ogoras!
Cos mnie spanie lamie chociaz w nocy wstawalam tylko 2 razy. Czekam az sie Dominiska obudzi i zmywamy sie na spacerek bo wczoraj lalo caly dzien i bylysmy tylko po hustwake. A dzis wieje za leb chyba mi urwie ale chce jak Szczypi- schudnac od spacerkow!
kurcze zeby chociaz ze 4 kilo jeszcze zruzcic do chrzcin ( 13 kwietnia) ale to raczej marzenie scietej glowy:baffled:

co robicie z katarkiem maluchów?:-( bo Tobi sie męczył całą noc i teraz też - robię inhalacje z rumianku, wpsikuję disnemar (wodę morską), czyszczę nos gruchą i patyczkami (Tobi ma duże dziurki w nosie;-) więc grucha i patyki działają) i nawilżam pomieszczenie - coś jeszcze można?

reklama
pandi, ja nie miała jeszcze problemu z katarem, ale na patyczek biorę sól fizj. i kręcę w nosku małej, potem kładę na brzuszek i ona sporo kicha...
bralik, cudowny słodziak!!
Esti, żyjesz??

Do góry