Anja78
matka superstar
przyzwyczaj sie Pumi za kilka msc twoje nieskazitelne gniazdko ulegnie lekkiej deformacji, hehehe:-):-):-) Ja pedantka nie jestem, wiec chaos spowodowany dzieckiem czy balagan pt pieluchy i inne akcesoria porozwalne po stolach mnie specjalnie nie wzrusza;-)ok lece do kolezanki zobaczyc jej synka i pogadac przy herbatce
milego w-endu lasencje i male zabki w brzuszkach!
milego w-endu lasencje i male zabki w brzuszkach!

.A my jutro jedziemy nad jeziorko do Augustowa, ale nie wiem czy będę się kąpać, te moje nerki.............boję się przeziębić.Ale przynajmniej sobie wypocznę
Mówię wam, maiłam przez ostatnie 2 tygodnie dobry przykład. Na szczęście ja jestem jako ciocia i nie muszę uważać , ze nie będzie mnie lubił. Ten egzemplarz ma prawie 4 latka, ale dzisiaj był bardzo niegrzeczny przynajmniej dla mojej teściowej czyli babci. Ja jako ciocia mówię czego nie można robić a co można, wcale sie z nim nie cackałam jak robiła to teściowa i o dziwo dziecko przylatywało do mnie codziennie, i nie mogło sie doczekać jak wstanę. Czuł respekt i przy mnie był grzeczny. Nawet przyniósł mi gofra z własnej inicjatywy. i zaprosił do wspólnego jedzenia zupy. No istny szok.