Cześć dziewczęta i maleństwa.
Wczoraj sie nie odzywałam bo byłam u gina i spędziłam tam pół dnia ze względu na spore opóźnienie :-(
USG wykazało przezierność fałdu karkowy 1,3 i kość nosową widoczną, jestem super szczęśliwa:-):-):-):-):-). I moje maleństwo tak jak
dzidzi strasznie było ruchliwa-badanie trwało a chyba z 5 minut. No i nie uwierzycie mi, ale to prawda. moje maleństwo wczoraj się do mnie uśmiechało. Jak boga kocham!!. Lekarz miał usg z jakimiś opcjami powiększania i pokazywania każdej części osobno, no nie wiem jakiś pewnie bajer. Ale jak pokazał główkę przodem do mnie to sie usta wygięły jak do uśmiechu
Anja koncert był super, ale ja oglądałam na szklanym ekranie;-)
Witam nowe przybyłe mamy
joooaaa1 a tez mam termin na 28 styczeń, ale u mnie to już 13 tydzień i bodajże 5 dzień. Dobrze ci lekarz wyliczył termin? i nie przejmuj się , czy urodzi sie w styczniu czy w lutym. Najważniejsze żeby sie w grudniu nie urodziła, a tak naprawdę to żeby było zdrowiutkie.
a , ja jestem 25-latką, mężatką od ponad 3 lat, a maleństwo cudem:-):-)- cudem nam sie udału drogą naturalną-tak powiedział lekarz i sam nie może w to uwierzyć.
Ale lekarz mnie rozbawił. zapytałam o kontakty intymne, on na to że można ale bez fantazji ułańskich.