reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pandi no wlasnie mam takie wrazenie dziwne:zawstydzona/y:i nie wiem czy tak jest bo jestem dopiero 8 tyg po porodzie czy tak po prostu jestem pozszywana dziwnie yh.......:baffled:operacja masakra:szok:Pandi cwicz cwicz!!!Mili , Esti duzo zdrowka;-)Esti bardziej bym Ci polecala Tabcin....po tych kaps. nie musisz lezec w lozku po Fervexie jednak tak...i mozesz czuc sie bardziej rozbita stad to wrazenie "kaca";-)Pumi slicznie wygladacie takie laski:tak:Mili olej babke :sorry2:dzis w nocy mi sie snilo ze mam drugie dziecko:szok:

reklama
dzisiaj super nocka maly juz o 21 spal wstal o 2 i potem dopiero o 6:20 :-) suuuper poprostu, ja zrobilam porzadek w szafkach on na mnie patrzal a teraz spi sobie smacznie, dzisiaj tez pochmurnie ale jeszcze nie pada (8,3 stopnie) mam nadzieje ze pojdziemy dzisiaj na spacerek. czy u was tez ta strona na forum jest cala biala ??? a co do spirali to raczej sie nie zdecyduje bleee.. moze jednak zastrzyk.

Esti jeżeli chodzi o Fervex to moja koleżanka ze studiow pracowała w dziale marketingu w BMS (UPSA, prod Fervexu należy do nich) i mowiła, ze jest on bardzo silny i trzeba na niego uważać. Mojej byłej szefowej corka zemdlała na wet po nim po podniosł jej temperature a piła go 4 razy dziennie ( z tego co wiem to na maxa 2 saszetki)

Spoko ja piję jedną dziennie...wczoraj wypiłam na noc, nałykałam się witaminek i dzisiaj czuję się o wiele lepiej, gardło nie boli, katar mniejszy:tak:.Ja to staram sie jak najmniej używac lekow z apteki i zawsze sie leczę domowymi sposobami.
Ja ma na szczęście tabletki od których nie tyję..ale ja nie karmię wiec mogę sobie pozwolić na wszystko:-)

Czesc dziewczynki!

Nadal anty :-D Czyli nadal wahania...Ja sie wcale nie dziwie.Przy karmieniu to nielatwa sprawa.Ale widze Pumi,ze pozostajemy przy tej samej metodzie.Ja w kazdym razie "chwilowo" czyli az nie skoncze karmic.Pozniej znow bede analizowac sytuacje :-) Ale wkladka NIGDY W ZYCIU!!!WRRRR....Jak to wyglada...I mam z tym chodzic?Z miedzia w macicy?Dziekuje ale to nie dla mnie.Chociaz kuzynka moja miala i chwalila.

Agnie oprocz tego,ze mala musi trzymac tata to ja specjalnie jakos traumatycznie szczepien nie przezywam.A mamy juz 2 serie za soba.Zwlaszcza jak sie Emla posmaruje to nie ma problemu.A mezus musi ja trzymac bo ja sie igiel boje panicznie i tylko dlatego :laugh2: A malutka pozniej przewaznie spi caly dzien.Teraz tez by mogla...Wczoraj caly dzien nie spala....

reklama
Szczypawka tez bym zrobila jak Ty ale widzisz nie ufam gumkom i nie zawsze sie je ma i pamieta:-pteraz nie ma juz tylko tych miedzianych tylko z hormonami ktore dodatkowo chronia i sie ciagle zastanawiam.........co jest lepsze taka ingerencja hormonami czy tylko wkladka bo sa tez implanty ale to wogole masakra miec cos wszczepionego pod skore:szok:moze to tak tylko brzydko wyglada .........i nie trzeba pamietac zeby cos polknac o jakies godz.......:sorry2:moja mama miala i tez chwalila ...mowila ze nic nie czuc to tylko glupio wyglada.......:baffled:Esti wow tyle to ja nawet nigdy nie spalam a taki ponoc ze mnie spioch:laugh2:Agne widzisz mamy problem'a .........:baffled::baffled::baffled:hm raz sie zyje a dwa razy korzysta :-)lubie to powiedzienie:-pciagle mysle nad wkladka :wściekła/y:

Do góry