reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Agnie dzięx:tak::tak::tak:

Albi obejrzałam a ile takie cudeńko kosztuje

Asia chyba nie trzeba go przyzwyczajać jesli co jakiś czas przepajasz, chyba ze chodzi ci o sztuczne mleczko, bo ja jeszcze młodemu nie podawałam

wczoraj się wkurzyłam planowałam chrzciny na 4 maja a tu okazuje się , ze w moim kościele jest komunia i na dodatek kościelną świetlice już sobie ktoś zaklepał, w kolejna niedziele jest powtórka , więc zostaje 3 maja sobota bo to tez święto i chyba będzie w domu bo pewnie na komunie będą kuchary zajmował świetlice dzien przed:angry::angry::angry::angry:

az mnie krew zalewa, bo normalnie taki bałagan będzie w domu:crazy:

hej, tyle rzeczy chcę napisać, ciekawe czy czegoś nie zapomnę...;-)
W piątek dostałam gorączki 38,8 dreszczy i bóli mięśni, stawów i okazało się że mam zapalenie piersi, zastosowałam porady położnej - pisałam Wam już o tym - i wszystko przeszło. Chociaż wczoraj na zajęciach zrobiło mi się tak słabo że myślałam że zemdleję - normalnie nie pamiętam co im wtedy mówiłam na wykładzie:rofl2:.
Tobi też się ślini - ale jeszcze chyba bezboleśnie, musze zapytać mamę kiedy ja ząbkowałam:nerd:. Ale ostatnio mamy problem z nim z zasypianiem po kąpieli - tzn właściwie odwrotnie. Po kąpieli jest tak padnięty, że trudno przeprowadzić z nim te wszystkie czynności pielęgnacyjne po kąpieli, bo się denerwuje i prawie zasypia. Ostatnio nawet nie ubieramy go już normalnie zeby nie płakał, tylko pielucha, kaftanik (zapinany a nie przez głowę) i do śpiworka a na wierzch kołderka, żeby było szybciej. No nie wiem co mu jest, bo w dzień śpi jak do tej pory chyba:dry:
Ale słuchajcie, wczoraj dokonał wyczynu swojego życia. Już myślałam że ten mój grubasek będzie ostatni w postępach motorycznych, a tymczasem przed kąpielą jak leżał na brzuszku w samym bodziaku i bez pieluchy to tak się podpierał tymi swoimi pulchnymi łapkami, że się samodzielnie przekręcił na plecki:-):tak:. Ja nie widziałam ale Mążuś mówił że normalnie sam był zdziwiony, bo tak powoli jedną rączkę wyprostował i przechylił się na bok i dalej na plecy. Ale jestem dumna:rofl2:

no i nie wiem czy to wszystko co miałam napisać...?

mili, jeszcze chciałam cię zapytać czy znasz taki odbarwiacz, niemiecki Dr Jakiśtam, wsypujesz do prania z takimi zabarwionymi w praniu rzeczami i wszystko schodzi. Tylko najlepiej tych rzeczy co masz niebieskie nie suszyć tylko póki wilgotne jeszcze raz wyprać albo trzymać w wodzie.
I witam nową mamę:-)

Dziuba ja nie karmie cycem,
Anja chcialabym miec taki charakter jak Ty ale niestety nie potrafie jej na wrzucac a mam taa ochote ze jak bym tak zrobila to napewnoby mi ulzylo
Pandi dzieki skoo jest takie cos to bede musiala po sklepach polazic i poszukac

nie wiem lekarz nic nie powiedział ale ja podejrzewam oskrzela. tylko skąd te epileptyczne drgawki:baffled:

Agnie będzie mało osób bo około 15 ale i tak bałagan będzie b

dobra młody nakarmiony i ma sucho lece na spacerek :tak::tak:

reklama
No co wy dziewczyny?Chorujecie?A taka ladna pogoda byla...i sie zepsula niestety :baffled: Ale sobota znow calusienka na dworze!Uwielbiam takie rodzinne wypady :tak:

Wczoraj byla moja ukochana kuzynka(z terminem na maj) i jest juz taka wieeeelka i okragla :tak:No i w koncu poczulam jak to jest "od zewnatrz" poczuc ruchy dziecka.I zdecydowanie przyjemniej i silniej czuc to od srodka...Juz sie nie moge doczekac kiedy Dawidek bedzie na swiecie i sie poznaja z Zuzikiem :-D

Do góry