myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
JESTEM!!!!!!!
NIE IDE DO SZPITALA ( z tym baniem to raczej o nasza kasę bo maż pracuje na etacie za 1000 zł a reszta naszych środków płatniczych to dyżury i popołudniówki w przychodniach więc jak bym poszła do szpitala to wyglądało by to cieniutko)
nie jest dobrze ale źle wcale szyjka nadal krótka ale zamknięta no i nareszcie UTYŁAM 3 kg !!!!!!!!!!!! będę więcej leżeć i mam nadzieje że będzie dobrze
uffffffffffffffffffffffffffffffff
zeszło to ze mnie ......
NIE IDE DO SZPITALA ( z tym baniem to raczej o nasza kasę bo maż pracuje na etacie za 1000 zł a reszta naszych środków płatniczych to dyżury i popołudniówki w przychodniach więc jak bym poszła do szpitala to wyglądało by to cieniutko)
nie jest dobrze ale źle wcale szyjka nadal krótka ale zamknięta no i nareszcie UTYŁAM 3 kg !!!!!!!!!!!! będę więcej leżeć i mam nadzieje że będzie dobrze
uffffffffffffffffffffffffffffffff
zeszło to ze mnie ......
Teraz wypoczywaj dużo, chociaż przy małym dziecku to jest pewnie ciężko ale poszukaj sobie kogoś kto Cię odciąży od czasu do czasu.Dbaj o siebie i dzidzię
ja przed ciaza pilam codziennie czerone wino do obiadu od kilku lat, zawsze, codziennie!!!!czysty -czerono wino hobby, kiedy juz widzialam,ze jestem w ciazy, absolutnie wszystko odstawilam, nawet mi nie smakowalo
moze raz sie skusilam po 12tc na pol malej lampki wina i moze wzielam po lyku piwa;-)ale zeby lekarz pozwalal Ci pic wino i piwo co drugi dzien, jestem w szkou

:-), a może bedą bliźniaki.................;-)