Asia S. wejdz na sronkę Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www i rób potem wszystko pokolei.Na koncu skopiowac kody i wkleić do podpisu na forummasz w szybkie menu edytuj podpis i już, powinien sie pojawic niebawem na forum, ja czekałam 1 dzień.Poowodzenia
.A ja wróciłam z pracy i idę spać, bo mnie głowa boli, od 3 dni mam bóle migrenowe aż mnie bierze na wymioty, nie rzygałam wcześniej to sobie teraz odbiję....:-(.lekarz powiedział, że to skoki ciśnienia i nic nie moze mi przepisać tylko apap, ale nie pomaga więc nie biorę.
.A ja wróciłam z pracy i idę spać, bo mnie głowa boli, od 3 dni mam bóle migrenowe aż mnie bierze na wymioty, nie rzygałam wcześniej to sobie teraz odbiję....:-(.lekarz powiedział, że to skoki ciśnienia i nic nie moze mi przepisać tylko apap, ale nie pomaga więc nie biorę.

uwielbiam
Myszorka będzie wszystko dobrze, nie martw się na zapas, lepszy pobytw szpitalu jeżeli cos się dzieje bo przynajmniej jesteś cały czas po fachową opieką a w domku sama to nie bardzo.Trzymam kcikui za Was