reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witaj mamniunie:-):-):-)
U nas od rana keje więc na spacerku nie byliśmy..siedzimy w domu i sie obijamy
Ja muszę Oliśkowi kupić na lato jakieś koszulki z krótkim rękawkiem i krótkie spodenki.co prawda ma sporo ale wszystko za duże na tego chudzielca i chyba pod koniec lata włożę lub dopiero za rok jeśli nadal będzie tak wolno przybierał:-D

reklama
Estera czy my się nie zmany z forum Emama :happy:

ja powystawiałam ubranka Roberta na allegro ponieważ mam tego za dużo a on nie zdąży i tak tego nosić
MOJE AUKCJE

jeśli chcecie wiedzieć więcej o mnie to pytajcie...chętnie odpowiem na każde pytanie :)

ja baaaaardzo dużo ubranek też dostalam, mieliśmy istne pielgrzymki znajomych i rodziny żeby zobaczyli malą i przez to dostalismy dużo prezentów - czyt. ciuszków, część też dostalam od kuzynki, a jeszcze trochę od koleżanki ze Szwecji, dlatego właśnie dziś po raz pierwszy założylam malej tą spódniczkę, ale ja też częśc na pewno posprzedaję, zostawię tylko te ubranka, do których mam największy sentyment - nawet jak będę mieć jeszcze jedna córeczkę, to kupowanie ciuchów daje tyyyyle radości i są one tak cudne że nie sposób nie kupować!!

dziekuję :-)

to moje oczko w głowie :nerd:

STYCZEŃ
2401200837ph4.jpg
22012008au6.jpg

23012008ye5.jpg

LUTY

dscn1315ey5.jpg
dscn0660el4.jpg

dscn1297wg7.jpg
dscn1310cv0.jpg

reklama