HEj, hej :-) jestem na weekend u tesciow ;-)Kuba śpi, Julcia bawi się z dziadkiem, więc mamuśka ma chwilę dla siebie.
Dzięki za pocieszenie. Ok - nie jestem stara..Ale wiecie... NIedawno się do liceum chodziło a tu już dwójka dzieci...hehe... strasznie szybko ten czas leci...Julia idzie za dwa lata do zerówki. Szok

Dziuba, Martynka super wygląda w spódniczce no i widzę że
Albi i
Kasia zaszalały z ubrankami. Mój Jakubuś też ma trochę nowych ale niestety Wam nie pokażę bo mnie nie ma w domku.
Teraz muszę dla Kubusia upolować jakiś ładny sweterek cieplejszy bo mu kupiłam w Smyku brązową katankę Coolclub (miał na fotkach ją w galerii) ale jest do niczego. Niby rozmiar 62 ale rękawy z 5 cm za długie a za to strasznie wąskie że ledwie mu ręce do niej wkładam.
Esti bardzo ładnie wyglądałaś
Albi jak tam po imprezce maturalnej ?
Co do piwka, to ja czasem piję ale tylko tak z pół szklaneczki, jak mężuś pije, to się spółkuję trochę. Myślę że tyle raczej Kubusiowi nie zaszkodzi ;-)
Jak Wy to robicie że Wasze słodziaki tylko raz jedzą w nocy i tak długo spią. Mój Jakubek ostatnio sobie wypracował swój schemacik.
Je ok. 22, potem jak z zegarkiem na ręku budzi się o 1 , potem ok. 3.30 a następnie przed lub po 6 rano. Także moje nocki raczej do dobrze przespanych nie należą. Tymbardziej ze o 7 wstaję by Julię wyszykować do przedszkola.
Kończę na razie bo obiadkiem pachnie....mmmm....

Zapomniałabym :
Wszystkiego naj naj naj dla kochanego rozczochrańca Olisia