G
reklama
e-stera
Fan(ka)
Dziewczyny nie przesadzajcie............zwykła baba ze mnie ale dziekuję
A Wasze słonka mają śliczne ciuszki..........

A Wasze słonka mają śliczne ciuszki..........
ewa_adu
Fanka BB :)
A no sliczne, sliczne 

ewa_adu
Fanka BB :)
HEj, hej :-) jestem na weekend u tesciow ;-)Kuba śpi, Julcia bawi się z dziadkiem, więc mamuśka ma chwilę dla siebie.
Dzięki za pocieszenie. Ok - nie jestem stara..Ale wiecie... NIedawno się do liceum chodziło a tu już dwójka dzieci...hehe... strasznie szybko ten czas leci...Julia idzie za dwa lata do zerówki. Szok
Dziuba, Martynka super wygląda w spódniczce no i widzę że Albi i Kasia zaszalały z ubrankami. Mój Jakubuś też ma trochę nowych ale niestety Wam nie pokażę bo mnie nie ma w domku.
Teraz muszę dla Kubusia upolować jakiś ładny sweterek cieplejszy bo mu kupiłam w Smyku brązową katankę Coolclub (miał na fotkach ją w galerii) ale jest do niczego. Niby rozmiar 62 ale rękawy z 5 cm za długie a za to strasznie wąskie że ledwie mu ręce do niej wkładam.
Esti bardzo ładnie wyglądałaś
Albi jak tam po imprezce maturalnej ?
Co do piwka, to ja czasem piję ale tylko tak z pół szklaneczki, jak mężuś pije, to się spółkuję trochę. Myślę że tyle raczej Kubusiowi nie zaszkodzi ;-)
Jak Wy to robicie że Wasze słodziaki tylko raz jedzą w nocy i tak długo spią. Mój Jakubek ostatnio sobie wypracował swój schemacik.
Je ok. 22, potem jak z zegarkiem na ręku budzi się o 1 , potem ok. 3.30 a następnie przed lub po 6 rano. Także moje nocki raczej do dobrze przespanych nie należą. Tymbardziej ze o 7 wstaję by Julię wyszykować do przedszkola.
Kończę na razie bo obiadkiem pachnie....mmmm....

Zapomniałabym : Wszystkiego naj naj naj dla kochanego rozczochrańca Olisia
Dzięki za pocieszenie. Ok - nie jestem stara..Ale wiecie... NIedawno się do liceum chodziło a tu już dwójka dzieci...hehe... strasznie szybko ten czas leci...Julia idzie za dwa lata do zerówki. Szok

Dziuba, Martynka super wygląda w spódniczce no i widzę że Albi i Kasia zaszalały z ubrankami. Mój Jakubuś też ma trochę nowych ale niestety Wam nie pokażę bo mnie nie ma w domku.
Teraz muszę dla Kubusia upolować jakiś ładny sweterek cieplejszy bo mu kupiłam w Smyku brązową katankę Coolclub (miał na fotkach ją w galerii) ale jest do niczego. Niby rozmiar 62 ale rękawy z 5 cm za długie a za to strasznie wąskie że ledwie mu ręce do niej wkładam.
Esti bardzo ładnie wyglądałaś

Albi jak tam po imprezce maturalnej ?
Co do piwka, to ja czasem piję ale tylko tak z pół szklaneczki, jak mężuś pije, to się spółkuję trochę. Myślę że tyle raczej Kubusiowi nie zaszkodzi ;-)
Jak Wy to robicie że Wasze słodziaki tylko raz jedzą w nocy i tak długo spią. Mój Jakubek ostatnio sobie wypracował swój schemacik.
Je ok. 22, potem jak z zegarkiem na ręku budzi się o 1 , potem ok. 3.30 a następnie przed lub po 6 rano. Także moje nocki raczej do dobrze przespanych nie należą. Tymbardziej ze o 7 wstaję by Julię wyszykować do przedszkola.
Kończę na razie bo obiadkiem pachnie....mmmm....

Zapomniałabym : Wszystkiego naj naj naj dla kochanego rozczochrańca Olisia

G
goscinnie
Gość
Ja jestem walnieta Dawid ma juz tyle ciuchów ale szybko z nich wyrasta juz mam z 3 reklamowiki za małych ciuszków. W tym miesiacu wydałam na ubranka ok 1600 zł, w sumie nie wile mniej w zeszłym i poprzednim - aż mi wstyd ale nie potrafie sie oprzec ciuszkom, są takie małe i śliczne a jak wpadne do H&M czy Zara i GAP to padam.
a spotkaniu było w sumie ok ale mało ludzi przyszło.
a spotkaniu było w sumie ok ale mało ludzi przyszło.
e-stera
Fan(ka)
. W tym miesiacu wydałam na ubranka ok 1600 zł, w sumie nie wile mniej w zeszłym i poprzednim
To nie zła jesteś............a nie machnęłaś się o jedno 0 przypadkiem?
To nie zła jesteś............a nie machnęłaś się o jedno 0 przypadkiem?
G
goscinnie
Gość
Niestety nie Esterko. Kupiłam kurtki, spodnie, koszule, dres, spichy, body, rajstopki, kosmetyki, buty, skarpetki, czapki. W zwszłym miesiacu tylko zamiast kurtek to sweterki i Bluzy.
e-stera
Fan(ka)
Jak Dawiś nie zdąży znosić to przynajmniej na allegro wystawisz
Ja śpiochów nie lubię i nie kupuję małemu.może ma tylko ze 2, 3 pary do spania i pajace.A w dzień ubieram go w spodenki i body z długi rękawem lub krótkim jak jest bardzo ciepło

Ja śpiochów nie lubię i nie kupuję małemu.może ma tylko ze 2, 3 pary do spania i pajace.A w dzień ubieram go w spodenki i body z długi rękawem lub krótkim jak jest bardzo ciepło
G
goscinnie
Gość
Nie oddam znajomym albo komuś kto nie ma kasy a potrzebuje ubranek dla dziecka. Wiesz co do spania ma tylko spiochy, pajace i pizamki, bo mi łatwo go przewijac na spiocha w nich a mam ich sporo bo Dawiś po kąpieli przebierany w jednoż tych rzeczy to albo obrzyga albo zaleje albo obslini i nawet śliniak nie pomoze i z reką na reku to najmniej z dwa razy jest zmieniane mu w ciągu nocy.
reklama
Olusku buzi od cioci Basi!!!!!!!!!!!!!
ja tam sie boje wypic piwko:-(a moze dziecko lepiej by spalo po kropelce-masakra jak to zabrzmialo!!!!!!!
Ewa a kiedy pijesz te pol szklaneczki??jak Kubus juz spi po 22????yh........nie macie pojecia jak mam ochote na odrobinke piwka
Esti zdjecia sliczne!!!
LAski ubranka superowe widze ze w tym miesiacu wszytskie szalejemy no ale Albi to chyba nikt nie pobije
szalejsz kochana!!!
Dziuba przesylam <slonko>;-)KAsiu Kuba dostal podobna niebieska kurteczke~!!
a ja jakos duzo rzeczy nie kupuje bo tez nie mam tyle sianka zeby szalec ale tez kuzynka ma Kubusia 7miesiecznego wiec od niej dostaje i jestem jej z tego powodu wdzieczna po uszka!!!

ja tam sie boje wypic piwko:-(a moze dziecko lepiej by spalo po kropelce-masakra jak to zabrzmialo!!!!!!!
Ewa a kiedy pijesz te pol szklaneczki??jak Kubus juz spi po 22????yh........nie macie pojecia jak mam ochote na odrobinke piwka
Esti zdjecia sliczne!!!
LAski ubranka superowe widze ze w tym miesiacu wszytskie szalejemy no ale Albi to chyba nikt nie pobije
szalejsz kochana!!!
Dziuba przesylam <slonko>;-)KAsiu Kuba dostal podobna niebieska kurteczke~!!

a ja jakos duzo rzeczy nie kupuje bo tez nie mam tyle sianka zeby szalec ale tez kuzynka ma Kubusia 7miesiecznego wiec od niej dostaje i jestem jej z tego powodu wdzieczna po uszka!!!