reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Basia, oddawajcie słonko na Pomorze!! :wściekła/y::wściekła/y: u nas paskudnie, nie pada (jeszcze) ale pochmurno strasznie...

Agnie, Ada sie coraz bardziej pyzia robi, to dobrze, widać że rośnie!!
moja mała też w CH nie sypia, rozgląda się po światełkach i ogląda wystawy sklepowe jak ją wezmę na ręce :laugh2::laugh2:

mój S dziś nie w humorze, spróbuje go namówić na jakiś niedaleki niedługi wypad, pogoda nie pogoda, spacer trzeba odbębnić!!

reklama
Basia zapomnialam o Twoim pytaniu, moja Martyna zasypia wtulona w pieluszkę, jedna ręką skutecznie nakłada sobie na twarz a drugą rączką trzyma kołderkę

Witam laseczki:-D
Na weselu było super, wytańczyłam się za wszystkie czasy!Wrócilismy o 3;30 a od 8 jestem na nogach, bo nasze dziecko już energia rozpiera.Ale jakoś nie czuje sie śpiąca.....mało wypiłam.Wódki nie lubię..........więc wypiłam trochę winka i piwko..........a ze dużo tańcowałam to dzisiaj nie mam kaca.
Dziuba mój zasypia identycznie...........albo wtulony w maskotkę:tak:Spódniczka jest zarąbista.
Asia współczuję teściowej.....a na nóżkę zrób oklad sody.1/2szk wody i łyżeczka sody.Namocz gazik i przyłóż do nóżki.powinna ładnie zejść opuchlizna.Olisek też był kuty w udo tylko przy pierwszej szczepionce.
Wszystkie dzieciaczki są do schrupania...takie słodkie!

A nasze szczęście kończy dzisiaj 4 miesiące!

Oliśku nasz kochany,
wszystkiego co najsłodesze, najkochańsze i najcudowniejsze dla Ciebie!!!!
a ja wlaśnie wysłałam podanie o pracę, jeszcze nie w zawodzie ale zawsze warto sprobować, wczoraj jak byłyśmy w CH znalazłam ogloszenie, i to w 5.10.15, daję zniżki wszystkim dzieciom jakd ostanmę ta pracę - na wakacje akurat by było!

reklama
Zdjęcia z wesela...DSC01347.JPGDSC01318.JPGDSC01349.JPG
Oliwier to taki agent.....:-D:-D.ślub był tylko w USC.......jak urzędnik spytał się czy świadkowie słyszeli treść złożonej przysięgi to Oliwier stwierdził że nie!Wyszło mu coś takiego........."ne" wszyscy mieli ubaw z urzędnikiem na czele:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:A w czasie ceremonii zaśmiewał sie do rozpuku....nie mam pojęcia co go tak rozbawiło..chyba spodobało mu sie jak flesze błyskają.

Do góry