reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Sto lat dla naszego Olisia:-):-)Niech rośnie zdrowy i zawsze bedzie taki sliczniutki
Dziuba- Borysek tez zasypia ostatnio z pieluszka. Tyle ze musi miec ja pod glowka. Musi ja po prostu czuc
A dzis znowu marudny- kurcze czyzby ta szczepionka dalej dawala sie we znaki....a moze to miejsce zle dziala na mojego synka....
Agnie- sliczna ta Twoja królewna. Taka mala dama:-):-)
U nas pogoda nawet calkiem calkiem. Pojdziemy na spacer. W Rawiczu sa slioczne planty wiec obejdziemy je wokolo i spadamy do Wroclawia....

wszystkiego naj naj naj dla Olisia
ok wybawilam sie zkamilkiem zasnal wiec mo ge powklejac zdjecia jego nowych ciuszkow.:tak::-)moj kamil tez takzasypia-zpielucha w raczce i wdrugiej ma kadre lub zabawke
spodnie[
e383353d62172d95m.jpg
]
bluzeczki
kurteczka

Esti całe mnostwo całusków dla Oliwierka. Jeżeli chodzi o Ciebie i to jak wyglądałaś, to jakbym była facetem.....wole nie konczyć.
Krcze dziewczyny ile ja mam nowych ciuszków dla Juniora.

reklama
DSCN2111.JPG - old school

DSCN2112.JPG - trochę pognieciona ale dopiero zdjełam z suszarki koszule

DSCN2114.JPG - czapke juz widziałyscie

DSCN2116.JPG - ta kurtka to rozmiar niby 68 a jest wieksza od 74

DSCN2117.JPG - sztormiak

zaraz czesc kolejna

Do góry