reklama
e-stera
Fan(ka)
Oliwier dziękuje za życzenia........"guuuuuuuuuuahuuyyyyyyyhyu"

e-stera
Fan(ka)
Ja też dziękuję za miłe słowa

e-stera
Fan(ka)
A tak w ogóle to o 21 przyjechałam do domu, dałam małemu leki, wykąpaliśmy, położyłam spać i pojechaliśmy z powrotem na wesele

Sto lat dla naszego Olisia:-):-)Niech rośnie zdrowy i zawsze bedzie taki sliczniutki
Dziuba- Borysek tez zasypia ostatnio z pieluszka. Tyle ze musi miec ja pod glowka. Musi ja po prostu czuc
A dzis znowu marudny- kurcze czyzby ta szczepionka dalej dawala sie we znaki....a moze to miejsce zle dziala na mojego synka....
Agnie- sliczna ta Twoja królewna. Taka mala dama:-):-)
U nas pogoda nawet calkiem calkiem. Pojdziemy na spacer. W Rawiczu sa slioczne planty wiec obejdziemy je wokolo i spadamy do Wroclawia....
Dziuba- Borysek tez zasypia ostatnio z pieluszka. Tyle ze musi miec ja pod glowka. Musi ja po prostu czuc
A dzis znowu marudny- kurcze czyzby ta szczepionka dalej dawala sie we znaki....a moze to miejsce zle dziala na mojego synka....
Agnie- sliczna ta Twoja królewna. Taka mala dama:-):-)
U nas pogoda nawet calkiem calkiem. Pojdziemy na spacer. W Rawiczu sa slioczne planty wiec obejdziemy je wokolo i spadamy do Wroclawia....
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
G
goscinnie
Gość
Esti całe mnostwo całusków dla Oliwierka. Jeżeli chodzi o Ciebie i to jak wyglądałaś, to jakbym była facetem.....wole nie konczyć.
Krcze dziewczyny ile ja mam nowych ciuszków dla Juniora.
Krcze dziewczyny ile ja mam nowych ciuszków dla Juniora.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
sliczne ciuszki,uwielbiam maluchy w dzinach 
estera laska z ciebie jak nic :-)

estera laska z ciebie jak nic :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja tez pije piwko czasem ale potem odciagam i wylewam mleko, moj maly tez robi przerwy 7 godzinne w spaniu ale nie wiem czy to do konca wyparowuje. a dzisiaj znowu przespal cala noc wstalo 5.55 :-)
reklama
G
goscinnie
Gość