szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Pisalam ale juz dosc dawno Majopa
Jedziemy nad jezioro.Wojewodztwo lubuskie,powiat miedzyrzecki.Wieeelka banda-2 agroturystyki cale zajmujemy.Juz stracilam rachube ile osob jedzie.I zabieramy prawdziwe przedszkole ze soba ;-) W tym 3 z 2007r tak jak i moja Zuzia
To ci wyprawa....
Mam nadzieje,ze z moim pokarmem nadal bedzie wszystko ok i nie bede musiala jej przestawiac na zadne sztuczne.Na razie nie mamy na co narzekac!Malizna rosnie ksiazkowo,rozwija sie tez ksiazkowo.Ani szybciej ani wolniej tylko tak jak ma byc
A jesc to jem wszystko juz od dawna.Tylko na czekolade musze uwazac...Bo przy zbyt duzej dawce wystepuja u malizny na buzi krostki.W prawdzie raptem kilka na krzyz ale jednak unikam czekolady...A tak poza tym wcinam wszystko!Fasolki,cytrusy,czosnek(uwielbiany przeze mnie)...Po prostu wszystko!
Hmmm...Tez wyprobuje super-proste ciasto cytrynowe Anji!!!Na piatek na powrot mezusia bedzie pieeeknie pachnialo w domu...

Mam nadzieje,ze z moim pokarmem nadal bedzie wszystko ok i nie bede musiala jej przestawiac na zadne sztuczne.Na razie nie mamy na co narzekac!Malizna rosnie ksiazkowo,rozwija sie tez ksiazkowo.Ani szybciej ani wolniej tylko tak jak ma byc

Hmmm...Tez wyprobuje super-proste ciasto cytrynowe Anji!!!Na piatek na powrot mezusia bedzie pieeeknie pachnialo w domu...