reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pisalam ale juz dosc dawno Majopa:tak: Jedziemy nad jezioro.Wojewodztwo lubuskie,powiat miedzyrzecki.Wieeelka banda-2 agroturystyki cale zajmujemy.Juz stracilam rachube ile osob jedzie.I zabieramy prawdziwe przedszkole ze soba ;-) W tym 3 z 2007r tak jak i moja Zuzia :laugh2: To ci wyprawa....

Mam nadzieje,ze z moim pokarmem nadal bedzie wszystko ok i nie bede musiala jej przestawiac na zadne sztuczne.Na razie nie mamy na co narzekac!Malizna rosnie ksiazkowo,rozwija sie tez ksiazkowo.Ani szybciej ani wolniej tylko tak jak ma byc :tak: A jesc to jem wszystko juz od dawna.Tylko na czekolade musze uwazac...Bo przy zbyt duzej dawce wystepuja u malizny na buzi krostki.W prawdzie raptem kilka na krzyz ale jednak unikam czekolady...A tak poza tym wcinam wszystko!Fasolki,cytrusy,czosnek(uwielbiany przeze mnie)...Po prostu wszystko!

Hmmm...Tez wyprobuje super-proste ciasto cytrynowe Anji!!!Na piatek na powrot mezusia bedzie pieeeknie pachnialo w domu...

reklama
B-Aasia trzymam kciuki za umowę..Tylko nie denerwu się, isałaś ze szefowa fajna wiec bez obaw..A u mnie z podjęciem tej decyzji było faktycznie ciężko dlatego dziękuje ci..:-)Nasz Filip nie miał żadnyuch problemów z butelką. Za pierwszym razem tak sie przyssał ze hej!!!!Za to smoczka nie chce i koniec. Dlatego już go nie męcze i wszystkie pochowałam...:tak:
Szczypi to bedzie ciekawa wyprawa..Na pewno bedzie super tym bardziej ze tyle dzieciaczków jedzie...Zazdroszcze wam troszke:zawstydzona/y:Ja niestety bym się bała...Ale cykor ze mnie....:rofl2:
Agnie a twój kierunek brzmi naprawde ciekawie....Robisz to na UMCS??APropos pogody, jak w lublinie, bo w zamośćiu okropnie, jak na jesień normalnie..

Czyżby w końcu mi się udało????:rofl2:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    597,7 KB · Wyświetleń: 25
  • 4.jpg
    4.jpg
    265,9 KB · Wyświetleń: 25
Agnie to podaj swój adres na priva:tak:Jutro pójdziemy na pocztę i wyślemy
A my byliśmy tylko 2 godzinki na spacerku, bo straszne wiatrzycho u nas i nie za ciepłe
Szczypi mogłabyś mi podać jeszcze raz przepis na rosól tajski:sorry2:?Pyszny wtedy wyszedł ale gdzieś przepis zgubiłam:baffled:

A dzisiaj robię ciasto pomarańczowe....................wedle przepisu Anji tylko zamiast cytryn- pomarańcze i poleję czekoladą.....tylko cukru pudru trzeba mniej dać

Olisiek po spsacerku nadal śpi w wózku przy oknie.........już 2 godzinki chrapie

My na majówkę mieliśmy jechać na Litwę do AGQA PARKU.....od nas to tylko 170km.Ale Oliś ma AZS i odpadają takie atrakcje..........pojedziemy gdzieś za miastio na |Grilla.....chyba do Kurowa...pięknie tam jest......a następne dni to się jeszcze pomyśli:happy:

dzisiaj wrocilam do domku, bylam u kolezanki na noc z malutkim :-D wczoraj do mleczka na noc dostal kleiku ryzowego i przespal 10 godzin :-) a dzisiaj dostal 50 ml soczku jablkowego rozcienczonego z 50 ml wod przegotowanej wypilwszystko na dwa razy tak mu smakowalao ale wiecej nie dostanie dzisiaj juz. postaram sie was doczytytac ale z 2 dni to chyba graniczy z cudem :-) u nas pogoda paskudna tzn tylko 10 stopni i ciemno jakos tak rano padalo a teraz juz nie wiec do domku wrocilismy piechotka(30 minutek)

reklama
Do góry