Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzeba tylko to wyczuc i naprawde nie ma problemu!Wiec troche wiary w sukces i na spacerek :-)
Nie podoba mi sie to.Ale ta ustawowa godzinke na pewno spedzimy na dworze!W koncu maliznie sie to nalezy...(jak koniu owies hehe).
I czy mozemy zaczekac az powrocimy z majowki.Na wyjezdzie kombinowac...to nie bardzo wygodne.Mysle,ze w polowie 5 miesiaca jak zaczne jej podawac mafefke na przyklad to powinno byc akurat(bo ona ladnie przybiera na piersi...wiec chyba nie ma pospiechu?)Nie ukrywam,ze najchetniej juz bym jej cos dala...Nie moge sie doczekac...

.ja naszczescie zawsze wchodze do sklepow z kamilkiem albo D. pilnuje go przed sklepem.

:-(
bedziesz kompy naprawiac itp???bo to teraz sie bardzo oplaca zwlaszcza jak ktos jest dobry
Majopa decyzja podjeta-gratuluje to nie nalezy do latwych posuniec
ja jak wroce do pracy to nie wiem jak dlugo uda mi sie pokarm odciagac i karmic cycem-na jak dlugo starczy mi sil......
dobrze ze kotki i dzieci sie rozumieja
ale jak co chwile slysze lub czytam ze jakias biestia w postaci psa pogryzla kilkumiesieczne dziecko to az mi sie ryczec chce:-
juz sie nie moge doczekac chodz troszke sie denerwuje
mleczko odciagniete czeka na Kubusia....mam tylko nadzieje ze zechce zjesc z butelki bo jak kiedys probowalismy to nie chcial -nie umial.....musze go zaczac przyzwyczajac zeby sie nauczyl jak ja bede w pracy
powiem Wam ze czytam ten jezyk niemowlat i jest swietna ksiazka -duzo cennych rad tylko az nie sposob all zapamietac wiec czytam tylko pod katem Kubusia;-)