reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Albi fajne, ja tez niedlugo wybieram sie na zakupy bo jade na komunie mojego chrzesniaka ale to tak pare dni przed komuna bo musze pozbyc sie chociaz troche tego tluszczu na brzuchu:-D

reklama
Wiecie ja uwazam, ze kazdy kto robi krzywde dziecku, czy bije je do nieprzytomności, czy tak jak ta baba albo inne ku restwo cos zrobi z maluszkiem, kara powinna byc taka sam. Czyli taką babe z 3 pietra spuscic na płasko na chodnik, a te co tłuką dzieci to stłuc ich tak samo. Bo takie posadzenie do więzienia nic nie da, nie odczują ani bolu ani strachu jakie odczuwają dzieci

A ja takim babom to jeszcze bym uciela stopy i do roztworu solnego wsadzila:wściekła/y: po co wogole takie kobiety w ciaze zachodza, ale jestem wsciekla, ja bardzo koham swoja coreczke i dlugo o nia walczylam i jak slysze co te glupie babska robia to az wierzyc sie nie chce , co takie malenstwo jest winne:wściekła/y:

to byla obca baba, mama weszla na sec do apteki:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:
jakas obca suka 935lat) podbiegla, wyjezla dziecko z wozeczka i walnela o chodnik!!!masakra
nigdy nie zostawie dusi nawet na secunde, zawsze sie bede pakowac do sklepu z wozkiem, chocby nie wiem co

Wy wiecie, ze jest zakaz wstawiania w sklepach zakazu wchodzenia z wózkiem. Jezeli coś takie ma miejsce to macie "obowiazek" zgłosic to w UOKiK.

Normalnie szok , co wy tu piszecie..:baffled: Naprwde nie można nawet za sekunde stracić dziecka z oczu!!!!!!!!
Witam nowe mamusie..Cudowne te wasze bobaski....:tak::tak::tak:
My w końcu p ochrzcinach....Nie było to takie straszne jak myślałam.przeeszliśmy przez to bez wiekszych problemów...W kościele zanim się zaczęła mszt to mały się rozdarł troszke, uświadomił wszystkim że jest już...ale jak usłyszął organy to się uspokoił...potem troche pospał, na chrzest się obudził i na ogłoszeniach znów zaczął marudzić, ale to już koniec mszy hihihihi W domciu też się wszystko udało...na szczęście. Także Sylka nic się nie martw.Wszystko pójdzie gładko. A z pomocą teściowej to już na 100%...
Albi śliczne ubranie...
My teaz 18 maja na komunię...czyli następna impreza...na szczęście to już nie u nas..hihiii

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry