reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Wąchałaś kiedyś i próbowałaś Nutramigen? Śmierdzi jak kocie żarcie a jest tak wstrętny w smaku........................moja babcia myślała,że jest zepsute jak została z małym i go karmiła:laugh2::laugh2::laugh2:

ja uzywam NAN1 i tez smierdzi, a Natalka jak nie umiala trzymac nic w obu raczkach na raz tak teraz potrafi,dzis trzymala 2 gryzaki, no i sie pochwale ze jak lezy na poduszce troche wyzej to normalnie zaczyna sie podnosic, do tej pory to tylko glowke podciagala a teraz to i lopatki juz odrywa , jestem w szoku:szok: w niczym jej nie pomagam , niech sama cwiczy , moze niedlugo siadzie, przeczytalam tem link co Albi wyslala i nie mam zamiaru Natalce pomagac bo nie chce jej krzywdy zrbic a jak sama to sama:-D

czytalyscie o tej kobiecie co wyjela niemowle z wozka i rzucila o chodnik, dziecko w bardzo ciezkim stanie:no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zabilabym jakby ktos tknal mje dziecko!:no::no::no::no:tragedia, spac nie bede mogla:wściekła/y:

Czesc moje kochane dziewczęta. Widze, że ja i Pumi jestesmy tu najbardziej zboczone:rofl2: i lecimy na Esti :laugh2::laugh2::laugh2:

A oto gorset i bluzka pod, ktora bedzie pod nim. Jest wygnieciona a jedyny sposob na wyprasowanie jej to albo para albo wyprac recznie i powiesic, dlatego ja biore nie wyprasowaną i wyprasuje u tesciów. 500 km to nie ma bata zeby sie nie pogniotła:dry:. Do tego buty, ktore juz wam pokazywałam takie na zabojczym obsasie i takie rożowo czerwone spodnie.
DSCN2126.JPG DSCN2127.JPG

DSCN2128.JPG DSCN2129.JPG

Nie zawstydzajcie laski :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Właśnie coś Pumi się nie odzywa............................
Albi a na jaką to okazję?Bardzo ładne kolory i krój ale jak dla mnie mogłoby być bez tych świecidełek i ciapek;-)Będzie Ci do twarzy w tym kolorze, bo masz ciemną karnację:tak:

Powiem ci Esti, ze na żywo to wygląda inaczej. Zresztą tych wzorków na bluzce nie bedzie widac tylko na gorsecie i to tylko te kwiatki z przodu bo z tyłu jest gładki, a okazja to chrzciny Bratanka Marka. Zastanawiam sie czy iśc do kościoła z małym, jak mi sie rozbeczy to dopiero będzie.

reklama
A ja takiej babie to bym nogi przy samej dupie upierdolila, przepraszam za wyrazenie ale mnie szlak trafia, jak mozna cos takiego zrobic, zlapalabym ja za morde i o ten chodnik:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry