reklama
e-stera
Fan(ka)
Wąchałaś kiedyś i próbowałaś Nutramigen? Śmierdzi jak kocie żarcie a jest tak wstrętny w smaku........................moja babcia myślała,że jest zepsute jak została z małym i go karmiła

ja uzywam NAN1 i tez smierdzi, a Natalka jak nie umiala trzymac nic w obu raczkach na raz tak teraz potrafi,dzis trzymala 2 gryzaki, no i sie pochwale ze jak lezy na poduszce troche wyzej to normalnie zaczyna sie podnosic, do tej pory to tylko glowke podciagala a teraz to i lopatki juz odrywa , jestem w szoku
w niczym jej nie pomagam , niech sama cwiczy , moze niedlugo siadzie, przeczytalam tem link co Albi wyslala i nie mam zamiaru Natalce pomagac bo nie chce jej krzywdy zrbic a jak sama to sama

G
goscinnie
Gość
Czesc moje kochane dziewczęta. Widze, że ja i Pumi jestesmy tu najbardziej zboczone
i lecimy na Esti 

A oto gorset i bluzka pod, ktora bedzie pod nim. Jest wygnieciona a jedyny sposob na wyprasowanie jej to albo para albo wyprac recznie i powiesic, dlatego ja biore nie wyprasowaną i wyprasuje u tesciów. 500 km to nie ma bata zeby sie nie pogniotła
. Do tego buty, ktore juz wam pokazywałam takie na zabojczym obsasie i takie rożowo czerwone spodnie.

A oto gorset i bluzka pod, ktora bedzie pod nim. Jest wygnieciona a jedyny sposob na wyprasowanie jej to albo para albo wyprac recznie i powiesic, dlatego ja biore nie wyprasowaną i wyprasuje u tesciów. 500 km to nie ma bata zeby sie nie pogniotła

e-stera
Fan(ka)
czytalyscie o tej kobiecie co wyjela niemowle z wozka i rzucila o chodnik, dziecko w bardzo ciezkim staniezabilabym jakby ktos tknal mje dziecko!
tragedia, spac nie bede mogla
![]()
Nie czytałam i nie oglądałam wiadomości....................normalnie szok

e-stera
Fan(ka)
Nie zawstydzajcie laski 

Właśnie coś Pumi się nie odzywa............................
Albi a na jaką to okazję?Bardzo ładne kolory i krój ale jak dla mnie mogłoby być bez tych świecidełek i ciapek;-)Będzie Ci do twarzy w tym kolorze, bo masz ciemną karnację

Właśnie coś Pumi się nie odzywa............................
Albi a na jaką to okazję?Bardzo ładne kolory i krój ale jak dla mnie mogłoby być bez tych świecidełek i ciapek;-)Będzie Ci do twarzy w tym kolorze, bo masz ciemną karnację

G
goscinnie
Gość
Powiem ci Esti, ze na żywo to wygląda inaczej. Zresztą tych wzorków na bluzce nie bedzie widac tylko na gorsecie i to tylko te kwiatki z przodu bo z tyłu jest gładki, a okazja to chrzciny Bratanka Marka. Zastanawiam sie czy iśc do kościoła z małym, jak mi sie rozbeczy to dopiero będzie.
reklama