Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mniam
wiecie co sie okazalo ze nr PESEL jest w Głogowie w urzedzie i jest do odebrania od jakiegos miesiaca!!!
normalnie ta urzedniczka powiedziala ze wysla do domku na adres staly zamieszkania matki......yh chyuba sie nie dogadalysmy sieroty....
grunt ze juz wszytsko jasne
wytarczy ze moje kochanie umie gotowac i zrobil dzis pyszny obiadek
jutro na 18 jade podpisac umowe z szefowa -mleczko odciagnelam i to o dziwo z jednej polecialo 80ml
:-)toz to szok bo moje sycki zawsze protestowaly jak odciagalam
witam kolejna nowa mamuske
a my uzywalismy duzo pieluszek i z pampersow bylam zadowolona chodz dziwnie pachnialy siuski.........z hugissow tez bylam zadowolona tych z kubusiem ale szkoda mi tyle kasy na pieluszki a uzywam teraz Dada Komfort z biedronki i sa mieliutkie w miare dobrze chlona i maja gumeczke
w dodatku jest ich 78sztuk i kosztuja niecale 30zl.a i tak zmieniam Kubie czesto pieluszki wiec odparzen wogole nie ma i nie uzywam zadnych kremow:-)wiecie co Wam powiem -ciesze sie ze karmie piersia i synek przybiera mi ponad 1kg na miesiac
jakie to oszczedne i jak wroce do pracy to planuje dalej go karmic ale tez cos wprowadzic na co mi pediatra pozwoli.lece czytac ksiazke i skorzystac ze moj Luby w domku:-)dlaczego śpierdzący ?Nutramigen śmierdzący![]()