reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
maniunie jakoś nie mogę uwierzyć....................to by wychodziło 3\4 puszki dziennie......... ...nam puszka starcza na 3, 4 dni a Oli zjada po 550-600ml na dobę
Anja ja zrobiłam dzisiaj cytrynowe..pyyyyyyyyyycha!:-p:-p:-p:-p

chwilunia, dziewczyny, wszystkie wżerają cytrynówkę?? ja jutro tez upiekę takiego mi smaka narobilyście!!!!!! :-p:-p
w Gdańsku rzeczywiście super pogoda, dziś po raz pierwszy od porodu wzięłam się za rolki i pchałam wózeczek i jechałam sobie - super sposób na schudnięcie!! no i zahaczyłyśmy jak zawsze o Galerię, jeansy dla mnie i dwie bluzki dla małej, do kompletu do zielonych spodenek :laugh2::laugh2:

my też używamy Huggiesów tych z Kubusiem i jestem bardzo zadowolona, a Martyna jak robi kupę raz na 4-5dni t i tak jest od razu cała do mycia, mimo ze nie jest cała umazana ale zeby jej tyłek wyczyścić musilaabym zużyć cale opakowanie chusteczek nawilżonych, więc od razu idim do wanienki :laugh2:
a moja córcia tylko raz w życiu dostała posiłek z mleczka w proszku i zjadla 70ml (to było z 3tyg temu), ale krzywła sie strasznie, chyba jej nie zasmakowało :sorry2:

reklama
Ale nadrukowałyście o pampersach :-D My używamy tylko Pampersów i jest OK. Huggiesów nie lubię . Juli też nie służyli, wiecznie się przesikała, wiec tez miała tylko Pampersy.

Dziś byłam z Kubą na badaniach: morfologia i poziom żelaza. Módlcie się , by już nie miała anemii, please !

Do góry