reklama
e-stera
Fan(ka)
maniunie jakoś nie mogę uwierzyć....................to by wychodziło 3\4 puszki dziennie......... ...nam puszka starcza na 3, 4 dni a Oli zjada po 550-600ml na dobę
Anja ja zrobiłam dzisiaj cytrynowe..pyyyyyyyyyycha!

Anja ja zrobiłam dzisiaj cytrynowe..pyyyyyyyyyycha!

chwilunia, dziewczyny, wszystkie wżerają cytrynówkę?? ja jutro tez upiekę takiego mi smaka narobilyście!!!!!! 

w Gdańsku rzeczywiście super pogoda, dziś po raz pierwszy od porodu wzięłam się za rolki i pchałam wózeczek i jechałam sobie - super sposób na schudnięcie!! no i zahaczyłyśmy jak zawsze o Galerię, jeansy dla mnie i dwie bluzki dla małej, do kompletu do zielonych spodenek

w Gdańsku rzeczywiście super pogoda, dziś po raz pierwszy od porodu wzięłam się za rolki i pchałam wózeczek i jechałam sobie - super sposób na schudnięcie!! no i zahaczyłyśmy jak zawsze o Galerię, jeansy dla mnie i dwie bluzki dla małej, do kompletu do zielonych spodenek

my też używamy Huggiesów tych z Kubusiem i jestem bardzo zadowolona, a Martyna jak robi kupę raz na 4-5dni t i tak jest od razu cała do mycia, mimo ze nie jest cała umazana ale zeby jej tyłek wyczyścić musilaabym zużyć cale opakowanie chusteczek nawilżonych, więc od razu idim do wanienki 
a moja córcia tylko raz w życiu dostała posiłek z mleczka w proszku i zjadla 70ml (to było z 3tyg temu), ale krzywła sie strasznie, chyba jej nie zasmakowało

a moja córcia tylko raz w życiu dostała posiłek z mleczka w proszku i zjadla 70ml (to było z 3tyg temu), ale krzywła sie strasznie, chyba jej nie zasmakowało

moja coreczka i tylko moja:-):-)Witaj Mamo Gabrysi :-) Czyje to wspaniałe dzieło u Ciebie w sygnaturce?![]()
reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
Ale nadrukowałyście o pampersach
My używamy tylko Pampersów i jest OK. Huggiesów nie lubię . Juli też nie służyli, wiecznie się przesikała, wiec tez miała tylko Pampersy.
Dziś byłam z Kubą na badaniach: morfologia i poziom żelaza. Módlcie się , by już nie miała anemii, please !

Dziś byłam z Kubą na badaniach: morfologia i poziom żelaza. Módlcie się , by już nie miała anemii, please !