reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A których Huggisow użyłaś?Jak Classic to się nie dziwię.............one są do dupy...my używamy tych droższych.Soft Flex-mają motyw Kubusia Puchatka i one są troszkę droższe od Pampersów

tych własnie z kubusiem.ale one nie są droższe od pampersów:no:
kupiłam huggiesy 78sztuk za 35zł a pampersy 86szt za 45zł:szok:

teraz wyprubuje te nowe pampersy pomarańczowe SLEEP & PLAY

po za tym w huggiesach mały jak zrobi kupe to ma całe jajka i siusiaka obsranego...w pampersach ani razu mi sie nie wymazał i ni z nich nie wyleciało

reklama
Matko moja jedyna....Jak zwykle po weekendzie musialam spedzic prawie pol godziny na samym doczytywaniu!!!!I oczywiscie juz nie pamietam co i kto :tak: W kazdym razie STO LAT OLISIOWI!!!
i Witamy nowe mamy!
Nanina jakie tam chmury?Bylo tak pieknie wczoraj we Wroclawiu,ze znow od 9:00 do 19:00 na dworze bylismy bez przerwy!!!Teraz tez wychodzimy bo znow jest pieknie.A obiad...w knajpce na terasie!!!:-D

Ja płaciłam za 80sztuk Huggisów 39zl a, za 78 sztuk Pampersów 36zł
Mały już sie naspał.............spadamy więc na spacerek...od dzisiaj mogę podawać marchewkę i Sinlac na gęsto...muszę kupić miseczkę plastikową dla Olisia wiec do Fartlandii musimy się wybrać:tak:

Ja za te Huggiesy z Kubusiem 78 szt dałam 40 zł i do tego były chusteczki do pupy w prezencie. Ale u nas jest Polska Z, to takie ceny... ;-)

reklama
popieram Agnie:tak::tak::tak: hagisy mają ściągacz z tyłu i Kacperek jak robi rzadkie kupki a robie często to nie umaże sie po same pachy :-Dwięc dla mnie są lepsze od pampersów a to , ze częściej je trzeba wymieniać to nie zauważyłąm bo i tak co 3 godziny srednio zmieniam mu pieluszke jedynie dla pewności na noc zakłądam mu pampersa bo w nocy kupki nie robi

i szczerze powiedziawszy Mojemu synkowi nie zdarzyło się , żeby maił kupkę z przodu:no:

Do góry