reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Basia Natalka zasypia mi okolo 10 minut i przez ten czas sobie poplakuje a to juz jest dla babki tragedia narodowa:-D
Asia moja mala tak na tesciowa reaguje, nie przejmuj sie durnymi komentarzami
Dziuba je tez dostalam@ i juz 4 dzien trwa no i wkoncu biore tabletki i bede mogla sobie bez strachu pingowac:-D:-D:-D
Agnie sliczna ta twoja Adusia, super bluza.
Ja ogolnie lubie kolor rozowy i Natalka ma sporo ubranek w tym kolorze ale juz mi sie znudzil , wiec musze sie porozgladac za czyms innym

u mnie chmury pzreszły i wyszło słonko :-) ale co z tego jak ja nadal walcze z karkiem :crazy: z czoła juz zeszło :rofl2:

dziewczyny jakich pieluch uzywacie?? tzn dla dzieci :-) ja sie pokusilam na Huggiesy i mały sobie właśnie tyłek odparzył ...wcześniej używałam non stop Pampresów i ani razu nie użyłam kremu do pupy bo miał idealną skórkę a teraz masakra:crazy:

Ja przeszłam z Pampersów na Huggiesy i jest bardzo zadowolona....dla nas są zdecydowanie lepsze.
Masz w płaszczu kołnierz albo w kurtce?To sobie postawisz i nie będzie widać,ż skora jest brudna.....jeszcze jakaś chustka na szyję z głowy:tak:

ja uzywam pampersow 3 i jeszcze nigdy mi sie nie odparzyla.
Umnie pikne slonko ale co z tego jak maz znow niezostawil mi klucza od piwnicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz musze czekac do 14 az wroci, co za dupek:crazy:

ja 1 i ostatni raz użyłam huggiesów...są tańsze ale częściej je trzeba zmieniać niż pampresy czyli wychodzi na jedno...bo więcej się ich zużywa to wiecej trzeba kupowac

reklama
A których Huggisow użyłaś?Jak Classic to się nie dziwię.............one są do dupy...my używamy tych droższych.Soft Flex-mają motyw Kubusia Puchatka i one są troszkę droższe od Pampersów

Do góry