reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
o jejku, agnie, na tym pierwszym zdjęciu Ada wygląda jak moja Martynia!! ale jaja...
ja też sie wybiorę na spacerek, ale najpierw ide się jakoś doprowadzic do porządku, jeszcze w piżamie biegam :zawstydzona/y:

Mili mimo ze szanuje i jestem wdzieczna za wiele rzeczy mojej przyszlej tesciowej to jak Kubus dlugo placze to ona tez przylatuje zeby pomoc mi go polulac.........Ł.sie wscieka bo mowi ze jak bedziemy tak na kazde jego kwekniecie to on wychowa nas a nie my jego.......yh tylko ze nasz synek to taka cwana bestia ze jak sie go nie wezmie i nie uspokoji to az sie zaciaga tym placzem a ja wtedy pekam.......dlatego tak mnie to zaciekawilo ...to powiedz ile Natalce zajmujmowalo uspokojenie sie i zasniecie ale samej???ja z Kuba nie mam az tak problemu bo chwile go pobujam i spi dlugo bez oporow w swoim lozeczku w nocy na amku jak sie budzi to nie placze tylko wpycha lapke i sie strasznie wierci-wtedy je przez sen i lulu -nawet mu sie nie odbija:sorry2:wiec sama nie wiem jak mam wogole zaczac probowac go zasypiac
samego:dry:
a u nas sliczne slonko od rana:-)Ł. pojechal do USC spytac sie o ten nieszczesny PESEL -oby cos zdzialal...:baffled:
Esti heheh wypilam pol reds'a jablkowego i mialam wirek w glowie wiec podziekowalam za wiecej -a jak dobrze mi sie spalo hehe:-Dna szczescie synek obudzil sie dopiero przed 5 rano:szok:opuscil jedno karmienie w sumie....-kochane dziecko zawsze wyczuje ze mamusia ma jakas potrzebe to spi:sorry2:
Agne przesliczna ta Twoja ksiezniczka!!!!!!w bezowym jej pieknie:tak:
Mili ja tez jestem taka agentka w kuchni:-Dprzesylam troszke slonka mamusiom co by na spacerek skoczyly:tak:

no niestety nici z mojego spacerku :crazy: własnie obejżałam sie w lustrze i nie nadaje sie do wyjścia:wściekła/y: wczoraj kładłam farbe ciemny brąz (wyszły czarne) i mam całe czarne czoło i kark :growl: musiałabym kominiarkę założyć zeby nie było widac:ninja2:

może znacie jakiś sposób żeby to zmyć :hmm:

HEJO
witam wsrod nas maniunie i mame Gabrysi- śliczne sa Wasze skarby:-):-)
Agnie- super ciuszki dla malej. Bardzo mi sie podobaja.
My dzis wybieramy sie na ryneczek...ładna pogoda wiec pospacerujemy troche. Moze pokaze Boryskowi Ostrow Tumski:-):-)
Teraz łobuz spi ale to juz nie potrwa za dlugo wiec musze chate troche ogarnac. Teraz pranie sie pierze
Wczoraj sie wkur....lam na mojego tescia. Wzial Bopryska na rece i ten zaczal tak przerazliwie plakac ze nie dalo sie go uspokoic. Na to tesc- "tak go przyzwyczailiscie do siebie,że nie chce u nikogo innego byc". Odpowiedzialam mu,że po pierwsze głupoty opowiada bo u innych jakos nie beczy a po drugie jak mamy go przyzwyczajac do innych jak nikgo z rodziny tutaj nie mamy i jestesmy zdani sami na siebie. Wszyscy znajomi pracuja a rodzina jest ponad 60 km stad!!!!
Wskieklam sie jak cholera!!!!!
placek cytrynowy dzis sprobuje upiec. Ciekawe co z tego wyjdzie bo nigdy zadne ciasto mi nie wyszlo. No chyba ze nalesnikowe;-)

sok z cytryny albo zmywacz do paznokci (tylko bezacetonowy bo sobie skórę zniszczysz!!) albo gąbka, mydełko i szorowanie :laugh2::laugh2:
zapomnialam się Wam pochwalic, dziś w nocy dostałam okres!!! gdybym nie zrobila testu to chyba bym umarła do dzisiejszego dnia, 3tygodnie opóźnienia!!!!!
to ja już lecę sie ubierać!
a wiecie co, ja też nawet lubię różowy, ale już mi się nudzi bo mała wszystko co dostaje od ludzi to róowe, teraz szukam ciuszków żółtych jasnych i turkusowych - taki etap mam :laugh2::laugh2:

reklama
U nas słonko było.już miałam iść na spacer i guzik...............................zachmurzyło się i zaraz lunie:baffled:
Świetnie się sprawdza mleczko do demakijażu i tonik do twarzy............u mnie zawsze działa:tak:
A ja zrobię ciasto migdałowo-kokosowe jeśli znajdę na osiedlu mleko kokosowe........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry