reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Wszystkie juz spicie a ja dopiero uruchomilam net. Okazalo sie ze ktos sie podpina do mojego netu i mi mulilo a potem calkiem znikl. Teraz odkrecilam antenke od routera i jest troche lepiej.
okropnosci co sie stalo z tym dzieciatkiem- a ono przezylo?
Ja dzis kupilam pierwszy raz pieluchy Luvs- zobaczymy czy beda lepsze od Huggisow ( z ktorych jestem zadowolona)
Nanina- Dominika na poczatku tez wrzeszczala na macie edukacyjnej- teraz ja lubi ale tylko przez 10 minut- potem sie zaczyna krzywic
Dominika zaczyna sie robic pulchniutka- waleczki sie powiekszaja i buzia sie zaczyna rozlewac na boki hihihih:-p
A ja robilam porzadki z jej ubraniami przezylam szok- w polowie rzeczy nie zdazyla wyjsc ani razu a na lato mam chyba z 1000 ubranek i watpie zeby wiekszosc choc raz na sobie miala. Chyba przesadzilam z tymi szalenstwami po sklepach. Koniec z kupowaniem bez opamietania !!!!!! trzymajcie mnie za slowo a jak zlamie obietnice to bijcie mnie po lapach!!!!
a ha - kot na dobre wprowadzil sie do lozeczka D i nie wiem jak go oduczyc spac wtulonego w szczebelki?!:crazy:

nie boisz sie ze kotka zrobi cos malej ??? ja wiem ze ja znasz i wogole ale tyle sie slyszy ze pies tyle lat sie chowal z dzieckiem a te mu najechalo na lape i zmasakrowal twarzyczke, a koty lubia chyba chodzic wlasny sciezkami i wogole wiec nie boisz sie zostawiac malej samej z kotka ?? i lubia sie klasc na ludziach nie poddusi malej jak sie jej legnie na brzuszku, moze przesadzam ale ja bym sie bala ze chodzby zadrapie.

Dziuba i bardzo dobrze, ze chcesz małą karmic piersia bo mleczka mamy nie zastąpi zaden soczek, marchewka czy jabłuszko.
jezeli juz jednak sie zdecydujecie tak wczesnie karmic dziecko innymi rzeczami niz mleko to sprawdzie czy posiadają priobiotyki bo u dziecka nie zdąrzy sie wytworzyć odpowiednia flora bakteryjna.

Agnieszka, koty rzadziej robią krzywdę dziecku, tzn nie zagryzą przecież, ale faktycznie, może zadrapać czy chociazby zapomnieć sie i nasiusiać niedaleko dziecka, a to chyba mało przyjemne i niezdrowe :laugh2::laugh2:

Esti, ale oprócz sloiczków gotowcyh podaje sie też przetarte jabłuszko- jak mili - i marchewkę, przyrządzone przez siebie a nie takie ze sklepu :-D

ja tez nie widzialam od 3 miesiaca a szukalam :-D dltego ma od 4 miesiaca jeden i tyle a pozniej tak jak mili podam mu jabluszko i moze gdzies tam marcheweczke. moj syn dostaje przeciwcila jeszcze w moim mleku ale to tylko przeciwciala bo wogole nie porzywne te mleko mogl by jesc na okraglo.

reklama
uwaga: historyczna chwila!!
napisałam właśnie pierwsze zdanie pracy magisterskiej!!!!!! mam dziś chyba wenę, więc dzis wieczór Was opuszczam i wykorzystam przypływ natchnienia :laugh2::laugh2:

Do góry