reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Część dziewczyny! Wczoraj poczułam na pewno jak dzidzia się rusza. Nie były to jakieś tam "miziania" czy bulgotki od środka, które czułam tylko ja, ale prawdziwe przekręcanie się dzidzi, które można było wyczuć od zewnątrz. Cudowne uczycie. Mogę chyba powiedzieć, że załapałam się na 17 tydz, bo wczoraj był jego ostatni dzień. Pozdrawiam.

Cześć dziewczyny!
Chciałabym do Was dołączyć, mam termin na 04.01.2008 roku :) Jeszcze nie wiem, czy to będzie chłopczyk, czy dziewczynka, na badania połówkowe wybieram się na końcu sierpnia - chociaż nie mogę się doczekać! :)

Pumi ale żeś zaszalała, ubranka przecudne:tak:, mężowi się podobały?Ja też kupiłam parę ciuszków, tylko nie wiem czemu rózowych...:confused::rofl2:Mam przeczucie, że będzie dziewczyka, ale o tym dowiem sie dopiero 28sierpnia;-).Ale mąż zabronił mi cokolwiek kupować, bo ma 3 wielkie reklmówy ubranek i 2 kartony, po przyjacióki dzieciątku.MoMi ja też się czuję zmęczona i ciągle senna jest gorzej niz na początku ciąży, może to przez ten upał?Jka dobrze,ze cały tydzień mam wolne to sobie wypocznę, chyba pojadę do swojej przyjaciółki do W-wy na kilka dni jeśli poczuję się lepiej.
Dzidzia co tam u Ciebie?Nie odzywasz się ostatnio...................

witam nowe mamusie:tak:

Pumi sliczne ubranka Byłam ostatnio w H&M ale nie mogłam się zdecydować na zakup Zresztą zaszalałam w zakupach dla Piotrusia także co by męża nie stresować poczekam jeszcze miesiąc na kolejne zakupy:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry