G
goscinnie
Gość
Asia wszystkiego najleprzego dla Boryska. Ty skubana jestes tylko wstawiłas dni do odliczania a nie informacje o tym ile miesiecy konczy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no i zwazylam go 7700
ladny klocuszek .Mam pytanie esti wprowadzasz juz cos do jadlospisu nie wiem bo nie czytam na biezaca sama od tyg daje do mleka kleik ryzowy bo Karol domagal sie jedzenia co 1,5 godz teraz jest spokojny przez 3-4 no i daje juz mleko nastepne czyli 2 No i najwazniejsze pytanie KTO ZNA WYLICZANKE ,,WAZYLA SROCZKA KASZKE ''Karol smieje sie jak szalony a ja nie pamietam calosci 
, ubranka na 68 czasami za małe albo tylko tylko, więc zaczynamy 74 i większe. Je ostatnio jak szalony co 2-3godz po ok 8 min i w nocy znów potrzebuje przynajmniej jednego lub dwóch karmień. 
. Za to Tobi jest cały mój Mążuś. 
. Mój tata jak przyjechał na 5 dni w wielkanoc z Irlandii to specjalnie chociaż na parę godzin przyjechał te 200 km. No ale nie chcę psuć dobrych układów z teściami, więc jak Mążuś zaproponował żeby jechać to się zgodziłam - chociaż powiedziałam mu co ja myślę.:-(