reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anja możesz jej dodawać śmiało kleiku na noc.........skoro głodna taka to dawaj jej jeśc.........co zrobisz.....nie będziesz przecież głodzić:-)
Albi to będzie miał chłopak czym sie przed laską pochwalić:-D:-D:-D

Ja jak byłam u swojej koleżanki co ma 3, 5 letniego synka to on zdziwiony się przygladał i powiedział......"Ale on ma siusiaka takiego jak ja..........i jaki długi":-D:-D:-D-dzieci są nie złe:rofl2::rofl2::rofl2:
A jak sie urodziła siostrzyczka to pytał się mamy czy może zobaczyć czym ona sika i był zdziwiony że nie ma siusiaka i chciał koniecznie zobaczyć skąd siku u niej leci........padałyśmy z Żanią ze śmiechu

reklama
Ania a ile Nadi waży dokładnie??
moja M ma już 7,3kg ale zjada po 140ml jak je z butli, a jak cyca ciągnie to już w ogóle, 3minuty i koniec, niezłe ma tempo, co?? :laugh2::laugh2: ale skoro ona się taka duża urodzila to chyba nie jest z nią aż tak źle...

Ostatnio ulubioną zabawa mojego dziecka jest zdejmowanie skarpetek........ja nakładam, on zdejmuje i tak w kółko.......jeszcze się łobuziak zaśmiewa jak mu je wkładam.próbowałam rajstopy wkładać, bo stópki ma zimne jak bez skarpet leży i są poślimaczone...ale rajstopy są wycignięte na maksa i też poślimaczone:-D:-D:-D

Nadusia jest super taki maly pulpecik. w porownaniu z moja Natalka , Natka zjada tak 100-120 zalezy i co 3-4 godziny
Musze sie wam pochwalic ze jak myslalam ze waga mi stanela w miejscu a tu dzisiaj niespodzianka i -1.6kg mi ubylo:-)

ludu ciezko za Wami nadazyc tyle piszecie a jest dopiero 12:-D~Duska sliczna taka jej uroda co nie?ja tez lubie jesc i wogole nikt nie lubi byc glodny zacznie brykac to spali raz dwa!
wielkie Gratki dla MArtynki:tak:
moje dziecko je cyca wiec nawet nie wiem ile je ale na pewno duzo bo je tak od 20-30min co bite 2 godz:sorry2:czasem musze dawac 2 cyca hehe:-p
Mili kochana emocje wziely gore ale tesc ma zlote serce to sie szybko dogadaja mezczyzni byle sie nie upierali za dlugo przy swoim i ktorys pierwszy wyciagnal reke i zeby pogadali tak sobie od serca o co chodzi..........widzisz mezus jak byl cicho tak wybuchnal co zrobisz ile mozna cos tlumic w sobie i znosic siedzac cicho......:baffled:
Esti lap troche slonka:-)u nas wieje ale slonko jest pozniej pojde z moim Kubuniem bo teraz sie najadl i spi slodko w wozeczku bo byla polozna i pobierala mu znow krwe na bibulke..........ale plakal malo sie z nim nie poryczalam:-(
Kubus to juz rzeczy na 68 nosi i sa akurat!:szok:a ciezki masakra wazy na bank ponad

Esti Olis ma super zabawe:-DMili to natka malo je w porownaniu do tych glodomorow naszych coniektorych:-DKubus jest juz duzo weselszy gada usmiecha sie tak radosnie zaczepia a bawi sie super i umie 3mac zabawki a jak zlapie grzechotke to tak nia trzaska ze chyba ja rozwali niedlugo heheh:-Da ma takie slonko jak to Esti nazwala grajdupka w wozku i jak sie obudzi to zawsze obija mu buzke:-Da ja musze sie pochwalic tym ze zaczelam jesc masakrycznie duzo jestem ciagle glodna jakbym nic nie jadla :dry:nie wiem moze to dziecko tak na mnie dziala ze spale z nim wszytskie kalorie i wyssie ze mnie wszytsko i pozniej nadrabiam:-D

Esti ja malemu tez zageszczam kleikiem ale tylko na noc i to kukurydzianym bo po ryzowym nie mogl 3 dni kupki zrobic. Na razie duzo nie tyje tylko w zdloz rosnie chyba teraz już będzie wolniej na wadze przybierl tym bardziej ze je co 4-5 godzinek. Dzisiaj dostal jabłuszko starte i zjadl duza łyżkę stolowa zajadal się ale nie wiedział co się z tym robi i spowrtoem wychodzilo ale wkoncu załapał i kupka była murowana po jabłuszku J

Anja a może ja herbatkami przepajaj ja tak robie on je niby co 4-5 godzin ale jak marudzi to dostaje herbatke do picia a dzisiaj te jabłuszko, bo już wazy 7,500 ale nie widac tak tego powim jak po twojej niani.mimo to jest piekna i wyrosnie na laske jak się patrzy no i na noc 150 mleka i 4 miarki kleiku. I spi cala nocke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry