Anja możesz jej dodawać śmiało kleiku na noc.........skoro głodna taka to dawaj jej jeśc.........co zrobisz.....nie będziesz przecież głodzić:-)
Albi to będzie miał chłopak czym sie przed laską pochwalić

Ja jak byłam u swojej koleżanki co ma 3, 5 letniego synka to on zdziwiony się przygladał i powiedział......"Ale on ma siusiaka takiego jak ja..........i jaki długi"

-dzieci są nie złe

A jak sie urodziła siostrzyczka to pytał się mamy czy może zobaczyć czym ona sika i był zdziwiony że nie ma siusiaka i chciał koniecznie zobaczyć skąd siku u niej leci........padałyśmy z Żanią ze śmiechu
Albi to będzie miał chłopak czym sie przed laską pochwalić

Ja jak byłam u swojej koleżanki co ma 3, 5 letniego synka to on zdziwiony się przygladał i powiedział......"Ale on ma siusiaka takiego jak ja..........i jaki długi"

-dzieci są nie złe

A jak sie urodziła siostrzyczka to pytał się mamy czy może zobaczyć czym ona sika i był zdziwiony że nie ma siusiaka i chciał koniecznie zobaczyć skąd siku u niej leci........padałyśmy z Żanią ze śmiechu

czasem musze dawac 2 cyca hehe

a ciezki masakra wazy na bank ponad
nie wiem moze to dziecko tak na mnie dziala ze spale z nim wszytskie kalorie i wyssie ze mnie wszytsko i pozniej nadrabiam