reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
moj maz zrobil babce wniedziele awanture, poprostu juz nie wytrzymal tego wszystkiego i wybuchl i ta zadzwonila pokryjomu po tescia, bo moj maz naprawde sie na nia wsciekl a mala strasznie plakala i nie moglam jej uspoloic i teraz nie wiem co bedzie z mieszkaniem tesc i tesciowa sie do Rafala nie odzywaja a juz po dlugim weekendzie robotnicy mieli zaczynac remont i nie wiem co teraz bedzie, nie moge sie pozbierac, pierwszy raz widzialam meza w takiej akcji, ciagle placze bo naprawde bylo bliska a teraz nie wiem

a zresztą mili, p0ezecież Wy nie jesteście dziećmi żeby teściowie karali Was!! a babka to mama teściowej czy teścia??
na pewno po długim weekendzie ruszą prace w Waszym nowym mieszkanku!!

Mili ale bedzie na pewno dobrze. Sama mowiłas, ze test to ma złote serce a poza tym rodzice nie bedą sie długo gniewac na syna.

reklama
Oliwier miał 33 cm jak się urodził
U nas pochmurno............wiatrzycho okropne,:baffled:drzewa aż sie uginają............ale cipło 17 stopni

A mnie wczoraj wieczorem dopadła mega migrena............wróciliśmy ze spacerku po 19 a o 20 już ledwo żyłam........do 24 rzygałam..jeszcze dzisiaj czuję si jakbym kaca miała-nie pamiętam kiedy taką migrenę miałam......dobrze że mężuś był w domu, bo nie byłam w stanie się zając małym

Do góry