reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzień doberek!!:-)
Majopa co do plasterków to ja brałam pół roku i byłam bardzo zadowolona......trzymają też sie super.....bo jak byliśmy na Słowacji na gorących źródłach to 3 godziny w wodzie spędziłam i plasterek ani drgnął:tak:Ja płaciłam 42 zł 1,5 roku temu:-)

Ewa te czapki są w H&M po 19, 90.....na Oliśka te 2- 4 miesiące byłyby dopiero na jesień dobre więc sobie odpuściłam............ale są zajefajne

Jak wczoraj słuchalam w wiadomosciach tego.................okropieństwo.........:no::no:jak wlasnemu dziecku można coś takiego zrobić....................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Oliwier też rośnie na razie wzdłuż........ma już 62cm.czyli od urodzenia urósł aż 12cm!:szok::szok::szok:Ubranka na 62 są w sam raz...też ostatnio dużo jada.po 700-800ml na dobę mleka i jeszcze słoiczek marchewki.
Oliwier w ciągu tygodnia przybrała 15 dag.......ale jak on ciągle wyma****e rękami i nogami, przekręca sie w kółko...........ostatnio nawet w wózku się przekręcił na brzuch i tak jechaliśmy w parku, ludzie sie śmiali :-D:-D:-D:-D Wszystko co z je to spala:laugh2::laugh2:

A pediatra mi poradziła,że jak ma taki apetyt i jest głodny często żeby mu mleko zagęszczać kleikiem ryżowym ..........wtedy będzie bardziej sycące i tak często nie będzie głodny:tak:

Witam dziewczynki , widze ze nie dla wszystkich weekend byl udany
Ja mialam tylko sobote udana a reszta to horror i powiem tyle ze wszystko stanelo pod znakiem zapytania a bylo juz tak blisko:-(
musze nadrobic zaleglosci bo duzo napisalyscie

jpg.gif
jpg.gif
jpg.gif
jpg.gif

Esti to juz nie Oliś tylko kawał faceta ;-). Ja jestem w kiepskiej kondycji, przeziębiona, na dokładke wczoraj dostałam @, wszystko mnie boli, kicham, kaszle i powiem, ze z kondycją psychiczną cos ost cos nie tak.

reklama
Do góry