reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Asia nie ma za co;-)zawsze sluze pomoca na ile jestem w stanie:-pHelenko fajnie ze wiesz na czyms stoisz jesli chodzi o to siadanie Karolka!:tak:Kubus leci po amku z babcia na spacerek a mamcia na zakupy i do pracy na chwilke podpisac ta nieszczesna umowe -ciekawe ile mi da to w koncu tylko pol etatu:dry:

reklama
a oto zdjecia synka z mamusią i Dawidka z kuzynem Piotrusiem, na Chrzcinach, którego byliśmy. Jak pamietacie opowiadałam wam, ze Piter urodził sie i ważył 2 kg imierzył 50 cm a przyszedł na świat w dniu jak sie zaczał 39 tydzien ciazy, teraz ma 5 miesiecy prawie 70 cm i 7kg.

Załączniki

• DSCN2256.JPG
    DSCN2256.JPG
    184,3 KB · Wyświetleń: 24
  • DSCN2236.JPG
    DSCN2236.JPG
    255,6 KB · Wyświetleń: 24
  • DSCN2244.JPG
    DSCN2244.JPG
    240,8 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN2248.JPG
    DSCN2248.JPG
    260 KB · Wyświetleń: 31
ale sie zdenerwowalam iwdzieliscie ta kretynke w telewizji ktora chce rodzic dzieci za pieniadze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: stwierdzila ze to nie prawda ze kobieta jest zwiazana z dzieckiem ktore jest w brzuchu dla mnie ktos kto tak mysli nie jest kobieta:no::no::angry::wściekła/y:co za ludzie

Helenko to jej sprawa co ona czuje ale dzięki niej to ludzie, ktorzy pragną i chcą i bedą kochac dostaną dziecko. Wyobraź sobie, ze ty nie mogłabyś miec swoich dzieci a dzieki takiej Pani (inkubatorze) mogłabyś sie nimi cieszyć. Twoje jajeczko, plemnik męza a tylko jej macica.

wiem ze dla ludzi ktorzy nie moga miec dzieci to zbawienie i wszystko rozumiem tylko sposob w jaki ona sie wypowiada na ten temat jest obrzydliwy napewno cos bedzie czula do dziecka ktore nosi 9 miesiecy a jesli nie tojest bez serca i wcale nie chce pomoc nikomu tylko zarobic

my tez wyslemy karteczke do Mateuszka!
Dzis mi sie snila Dziuba z mezem i Martynka ze mieszkali kolo mniew Nowym Jorku i umowilysmy sie na papieroska hihih
Dominika dzis w nocy robila mi pobudke co 2 godziny rowniutko i nie byla wcale glodna

Anja, jak będziecie jechać na Hel to daj cynk, może faktycznie uda nam się wycelować jednocześnie i spotkamy się:tak:
pumi, Tobi ostatnio też znów zaczął inne przerwy robić między karmieniami w nocy i w dzień - a inne maluchy? ustabilizował się wam już plan dnia?

Ja na wszelki wypadek też się pożegnam przed długim weekendem, bo nie wiem czy u rodziców net działa. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku:-)

reklama
:-)czesc dziewczyny niebylo mnie tak dlugo bo mialam zepsutego kompa.przed chwilka mi naprawili wiec od razu wpadlam do was .oczywiscie niejestem w stanie was doczytac. kamil wazy juz 8 kilo:szok::szok::szok::szok:. doktorka kazala mi wprowadzic deserek lub soczek marchew z jablkiem jak bedzie mial 3 i pol miesiaca. ciekawe czy mu bedzie smakowac. kamil przesypia mi juz prawie cale noce .kąpe go o 20.00 daje mu jesc i klade do lozeczka gdzie sobie sam zasypia i spi do 5 lub 6 rano .potem je i spi jeszcze do 6.30 lub 7.30. i koniec na tym .w dzien niespi chyba ze na dworze.a dlugi jest taki ze zajmuje mi cala gondole w wozku.:-D

Do góry