reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Dzis mi sie snila Dziuba z mezem i Martynka ze mieszkali kolo mniew Nowym Jorku i umowilysmy sie na papieroska hihih
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ale ja nie pale... chociaz kto wie, jak tak dalej bede sie ze Stasiem klocic to chyba z nerwow zaczne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowuz mnie wkurzyl az sie poryczalam...

Kasiu a ja o Tobie dzis mysalalam dlaczego Cie nie ma... Kamilek cudny,m a Dawis tez.
czylii moja M nie taka az strasznie wielka...

:-D:-)mam nadzieje ze po tej naprawie komp bedzie chodzil dobrze .probuje was doczytac ale cos mi to nieidzie mnostwo tego a kamil mnie zagaduje i czytam wkolo to samo :-)moja kuzynka urodzila coreczke przedwczoraj ,wazyla 2.700 i mierzyla 52cm .taka kruszynka w porownaniu do mojego szkraba:-D
dziuba a martynka ile wazy?

no wlasnie a kamil jak sie urodzil wazyl 3990g i 59cm a teraz ma 3 miesiace i 2 dni i wazy 8 kilo bez ubranka i pieluchy i ma 72cm ..chcialam mu kupic fotelik do samochodu ktory jest jednoczesnie bujaczkiem i nosidelkiem ale jak go tam wsadzilam to mu wystawaly nozki i glowka .noi klapa.wiekszych niebylo .ale juz mam na allegro jeden na oku ,tylko boje sie zeby tez niebyl za maly

:-)na weekand nigdzie sie niewybieramy ,bo bedziemy mieli gosci praktycznie codziennie. w srode za tydzien wreszcie przywioza mi tego pieska ze schroniska ,wszystko sie przeciagnelo bo mial robione rozne badanie i takie tam. jeszcze niechrzcilismy kamilka planujemy go ochrzcic w czerwcu

mili, Anja, gdzie czytałyście o tej historii zielono mi?? bo może jestem za głupi komputerowiec ale ni mogę znaleźć... dacie linka??

Dziuba z tego co wiem to moderatorzy usuneli watki. To bylo na majowkach 2007:-(.
Kurcze alez to musi byc tragedia dla tych rodzicow.:-:)-:)-(

reklama
Do góry