Katarzynko Kamilek rosnie ciesze sie bardzo!
Esti super ze Twoj pudzianek odstawia leki i ze moze jesc juz rozniste rzeczy pewnie dlatego ma tyle sily spryciulek;-)pewnie nie jeden maluszek chodz nieswiadomie to mu zazdrosci tych smakolykow
Asiu koszmar jak sie spotyka takich niekompetentnych ludzi!!!!
szlak mnie wtedy trafia..........a Esti ma racje dzis sprawdzalam Lirene jest od roku!!!!
Albi Dawidek za malo przybiera ???bo ja nie pamietam tych regul przybierania,........
ciekawe ile Kubus moj wazy 7 idziemy na szczepienie to sie okaze.dzisiaj juz bym Wam nic nie napisala bo potracilby mnie samochod.......mialam juz zielone swiatlo na przejsciu dla pieszych a ten debil przejechal moje szczescie ze rozmawialam przez komorke i popatrzylam czy jedzie mi jakis autobus
wiem wstyd........zamiast popatrzec czy cos nie jedzie dlatego Kochane badzcie uwazne bo debili na drogach nie brakuje!!!!!!!!!!!

Esti super ze Twoj pudzianek odstawia leki i ze moze jesc juz rozniste rzeczy pewnie dlatego ma tyle sily spryciulek;-)pewnie nie jeden maluszek chodz nieswiadomie to mu zazdrosci tych smakolykow

Asiu koszmar jak sie spotyka takich niekompetentnych ludzi!!!!

Albi Dawidek za malo przybiera ???bo ja nie pamietam tych regul przybierania,........