reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Katarzynko Kamilek rosnie ciesze sie bardzo!:tak:
Esti super ze Twoj pudzianek odstawia leki i ze moze jesc juz rozniste rzeczy pewnie dlatego ma tyle sily spryciulek;-)pewnie nie jeden maluszek chodz nieswiadomie to mu zazdrosci tych smakolykow :-D
Asiu koszmar jak sie spotyka takich niekompetentnych ludzi!!!!:wściekła/y:szlak mnie wtedy trafia..........a Esti ma racje dzis sprawdzalam Lirene jest od roku!!!!:szok:
Albi Dawidek za malo przybiera ???bo ja nie pamietam tych regul przybierania,........:zawstydzona/y:ciekawe ile Kubus moj wazy 7 idziemy na szczepienie to sie okaze.dzisiaj juz bym Wam nic nie napisala bo potracilby mnie samochod.......mialam juz zielone swiatlo na przejsciu dla pieszych a ten debil przejechal moje szczescie ze rozmawialam przez komorke i popatrzylam czy jedzie mi jakis autobus:zawstydzona/y:wiem wstyd........zamiast popatrzec czy cos nie jedzie dlatego Kochane badzcie uwazne bo debili na drogach nie brakuje!!!!!!!!!!!:no:

reklama
Polish size:-D

Z raportu Europejskiego Towarzystwa Medycyny Seksualnej wynika, że Polacy mają jedne z najmniejszych penisów na naszym kontynencie. Większymi organami szczycą się nie tylko Szwedzi, Francuzi, czy Włosi (co jeszcze można byłoby znieść), ale nawet Niemcy.

REKLAMA Czytaj dalej

Statystyki są bezlitosne: natura obdarzyła nas niezbyt hojnie. Polskie penisy są jednymi z najkrótszych w całej Unii
W dodatku jasno wiadomo komu zazdrościć. Rekordzistami są ponoć Szwedzi, których organy osiągają czasem nawet ćwierć metra.:rofl2:

Niewiele pod tym względem ustępują im Włosi.

Nic dziwnego, bo przy okazji przeprowadzanych badań okazało się, że w niektórych rejonach Italii matki, ciotki i babki od pierwszych dni po narodzinach zajmują się naciąganiem i masowaniem chłopięcego „siusiaka”, aby wyrósł duży i silny. :szok::szok::szok::-D:-D:-D

Nie wiem, ale mowila,za ma WIELKIEGO, no to musi miec co nie.
Mamusie sa zawsze bardzo OBIEKTYWNE jezeli chodzi o swoje dzieci:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

NaDusia ma za to figurke modelki, rosnie mi mala miss swiata z nogami do samej pupy:-Dno i ten jej biuscik a ta talia osy ahhhhh:laugh2:

Dziuba ja czytalam na watku pozegnania , nizej pod nami i jak czytalam to strasznie ryczalam bo kobieta naraz stracila 2 dzieci a trzecie bylo w ciezkim stanie.
Albi Twoj Dawidek to kropla w krople z moja Natalka:-D
A mysmy byli na mieszkaniu iwybralismy i zmowilismy nowe okna i drzwi narazie a tesc z mezem prawie rozmawija:-):tak: strasznie sie ciesze bo ja klutliwa nie jestem i takich sytuacji nie cierpie
Kamilek jest sliczniutki:tak:

reklama
Do góry