reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Nie ja stwierdziłam, ze Dawiś ma duzego pisiorka bo ja tam jakos nie widziałam siusiaków takich maluszków ale moja kolezanka i Bratowa jak zobaczyły go, kiedy przewijałam Dawida. Porównywały do siusiaków swoich synków.:rofl2:

reklama
Czesc laseczki
dopiero teraz przeczytalam o tej tragedii- o kurcze az mnie ciary przeszly...Przeciez to jest masakra dla rodzicow, totalne zalamanie....
Anja- no aj tez gdzies wycztytalam ze Szwedzi maja dorodny ten 21 palec;-);-)Ale murzyni chyba bija wszystkich na łeb.....W jakis statystykach bylo kiedys podane, że kobiety najchetniej zdradzilby meza wlasnie z murzynem...:-D:-D
A ja mam dzis znowu jazde nocna. Maly znowu budzil sie co 2 godzinki z takim przerazliwym placzem.....szok. Przystawilam go do cycka i bylo okej. Spal dalej. A jakby tego bylo malo to obudzil sie na dobre o 5,20. nie spi do teraz i ma swietny humorek

Ja już od 7 na na nogach.....Oliwier szczęśliwy bawi się na podłodze
Na razie pogoda do bani....................pochmurno i wieje......ale po malutku słonko się przebija.Do 11 może się wypogodzi, bo jedziemy na grilla za miasto!
Okroona tragedia..........:no:Ile to wymaga o d niej sily ....jest być przy dziecku, które walczy o życie gdy pozostała dwójkę trzeba pochować.
Aż się popłakałam jak to czytałam

Załączniki

• Zdjęcie086.jpg
    Zdjęcie086.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 22
  • Zdjęcie088.jpg
    Zdjęcie088.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 33
  • Zdjęcie089.jpg
    Zdjęcie089.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 28
  • Zdjęcie100.jpg
    Zdjęcie100.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 21
  • Zdjęcie101.jpg
    Zdjęcie101.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 25
ale cudna Natalka i Oliś!!
witajcie dziewczynki, tak jak mowilam, ja na długi weekend w domku siedzę sama z małą, S pojechał do pracy, więc przez cały weekend jestem z tymi, które na wolnym też są w domku

reklama
Doczytałam huuura J my wczoraj caly dzien na spacerku byliśmy i u mojej siostry przeprowadzila się niedaleko mnie :-D i bylam u niej wieczorem zafarbowala mi wloski i wypiłyśmy kilka drinkow, a malutki był w domu z tatusiem tzn spal ale tatus go bacznie pilnowal. Dzisiaj znowu zjal jabłuszko J ale się zajadal hehe u mnie tez piekne slonko wiec zaraz spadamy na spacerek a majowke tez spedzamy w domu (do dup.) L

Anja ja do kleikow uzywam smoczka do butli Avent smoczka trojprzeplywowego ma 3 rozne przepływy zalezy od ustawienia dla dzidziusia. Wiktor ma taka grzechotke i to jest jego ulubiona grzechotka mojemu bratu tez musialam taka kupic bo malemu zabieral J

Dziuba gratulacje J ja malego klade na przewijaku i tylko nóżkę mu prostuje, i od glowki do stopki, wiem ze to nie jest nic dokładnego ale przynajmniej jestem spokojna bo wiem ze rosnie. Tak Wiktor już tez staje z waga troche (7,500)

A wy znowu o siusiaczkach :-D

Do góry