reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
witam wszystkie forumowiczki.:-)
kamil zjada 180ml co 4-4,5 godz. w dzien .wieczorem je o20 lub 21 i spi do 5 lub szostej rano bez pobudki na jedzenie .
u nas pogoda w kratke ,swieci slonce a za chwile pochmurno .:-(
dziuba ja tez caly dlugi weekand w domu .z tym ze bede miala gosci.
ja chcialam zmierzyc kamila ale nieda sie bo strasznie sie wierci .

Mili przesliczna ta twoja krolewna. a Olis to naprawde juz kawał chłopa:-):-)
Ja jestem u rodzicow na wsi. Dzis jedziemy na grilla do znajomych i bedziemy u nich spac. Kuircze az mi glupio bo oni sie wybudowali a my bedziemy u nich pierwszy raz a ja nic nie kupiłam, nawet zwiednietego kwiata nie mam. bede musiala sie usprawiedliwic i obiecac ze cos przywioze next time.
W kazdym razie moje drogie panie zycze wam udanej majoweczki, duzo slonka i zero deszczu. Do zobaczenia wkrotce
AAAA- i nie rozpiszcioe sie za bardzo;-)

Dziuba my tez w domku urzedujemy takze sama nie jestes! jeszcze jest Salik ;-)ja dzisiaj zmierze Kubusia!Esti Olis cudny ,Mili Natka lasencja ze cho cho
oj Asia nie ladnie -to powiedz ze przywiozlas im malego designera wnetrz w postaci Twojego synka! hehehe:-DSalik wczoraj Kubusiowi kupilam ta grzechotke a jak mu ja dalam uraczyl mnie i podziekowal slicznym usmiechem:-)
:-)Wszytskim Mamusiom i ich maliuszkom zyczymy udanych i przede wszytskim bezpiecznych dojazdow i powrotow do domku!!!!!!!!!!!!:tak:

gdzie jestescie?????my mielismy okropna pogode dlatego siedzielismy i relaksowalismy sie w domku;-)wlasnie slonko wyszlo -szkoda ze tak pozno......Dziuba widzialas jakie liniowce hotelowe maja byc na wybrzezu w Gdansku -rewelka szkoda tylko ze tylko obcokrajowcow bedzie na nie stac!;-)idziemy kapac Kubunia!

reklama
Do góry