reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Esti ależ "mały cwaniaczek" z Olisia:-D. Jestem pełna podziwu dla niego i jego umiejetnosci psychoruchowych.

W Poradnii Wcześniaków taka jedna lekarka ciągle się czepia:baffled::baffled:jak byliśmy pod koniec marca to powiedziała mi że wygląda jak zagłodzone dziecko!Suczydło jedne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak coś takiego można powiedzieć matce?:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Ale jak zobaczylą jak się przekręca z brzuszka na plecy i odwrotnie i jak podnosi głowę to była w szoku.
Teraz idziemy 25 maja, ma nadzieje ,ze będzie inna a nie ta su......... co ostatnio:baffled:

no ja wrocilam ze swjego strajku, wypilam kawke zjadlam jakies obrzydliwe ciacho :wściekła/y:, postalam troche w korkach, czyli petarda.:-Djak za dawnych czasow
tatus zacgwycony bo biegal z Diva Operowa caly dzien po miescie ogladali domy:-D
firma jakos nie zbankrutowala w miedzyczasie:-pa ja mam energie za 1000, naprawde odpoczelam,

Podziwiam Ewa, ale podobno z 2ka latwiej a z 3ka to podobno luz-bluz, bo jedno sie zajmuje drugim a ty siedzisz i malujesz pazury:-D
Nie wiem czasami to"maciezynstwo" mnie wyczerpuje, mam 30lat, spelniona zawodowo i wytanczona na imprezach po czas, powinnam byc bardziej cierpliwa i oddana, ale bycie Mama to wieczna walka miedzy wlasnym ego a dzieckiem ktore kocha sie najbardziej na swiecie, ahhh dziwne to wszystko!:sorry2:

Dziuba szok ,ze znalazlas pierscionki, uczciwi ludzie jeszcze nie wygineli:szok::-D

Dzidzia, witaj , powodzenia na egzaminach, slicznie wygladasz, A Julek to niezle ciacho, nono, pokaz mu zdjecia Nadusi;-) dobra ie do zasypiajacej Diwy, normalnie uszy puchna od tego jej wysokiego C:nerd:

neelafish

Esti, szok, Olis jest bombowy, Mala Malpka , ma ochote wyskoczyc z tego lezaczka:-Dtaki ruchliwy, a co do komentarza na temat wagi, to poj... babszytl,chyba bym jej cos powiedziala. ja tez dostaje dobre rady, by dawac Nadii mniej jedzenia, bo mala bedzie otyla:crazy: wiec powinnam jej dawac mniej jedzenia albo oszukiwac herbata....propnuje samemu pic herbate zamiast obiadu:laugh2:

Ja tam przygotowyje kolacyjke na powrot naszego mezczyzny :tak: Nigdy sie nie przyzwyczaje do tych jego ciaglych wyjazdow...Zawsze tesknie!

Esti jak chlopak sam tak cuduje to nie ma co go powstrzymywac!Pieknie nam sie wycwanil nasz Olis.A co do wagi...No chudzinka jest z niego ale przeciez rozwija sie szybciej nawet niz ksiazkowo!Wiec od naszego towara to wara :-D Zuzik tez juz probuje siadac.Na razie sie musi czegos trzymac.Bardzo krociutko utrzymuje samodzielnie rownowage ale juz probuje :tak:Ciesze sie bardzo z tego.Czekamy na dalsze dzialania!

Alez mamy pieeekny dzien za soba.Moje dziecko dzisiaj w takim pajacyku z krotkimi rekawkami i krotkimi nogawkami caly dzien jezdzilo(jak sloneczko zaszlo i cos mocniej zawialo to jej cieniutki kocyk na nozki kladlam).Ludzie sie na mnie patrzyli jak na wyrodna matke ale ona ani przez chwile nie miala cienia gesiej skorki!!!I raczki nawet miala cieple(nie mowiac o karku).Wiec mam to gdzies...Ja ze wspolczuciem patrzylam na te dzieci spacerujace(zwlaszcza z babciami) w sweterkach,kurteczkach i pod kocem...

hej.
Pumi trzymam kciuki , zobaczysz będzie dobrze bo musi:tak::-)
e-stera nam ostatnio baby na spacerze powiedziały, że lepiej psa karmimy niż dziecko:laugh2: no myślałam, że je rozniosę. ale mam je w de... bo Leo jak na nerwowego wcześniaka dobrze się rozwija. I normalnie podziwiam twojego Olisia (bo często was podczytuję). A Eti mam jeszcze pytanie jakich kosmetyków używasz do pielęgnacji Olisia i jakich pieluszek (bo ostatnio mamy straszny problem Leo ma ciągle podrażnioną skórę, a jedyne pieluszki w których pupa w miarę się nie odparza to happy ale nam ciągle przeciekają:/ )

dla cioteczek styczniowych buziaki od Leosia

reklama
Leonek, ale on urósl!! śliczności!!
masiek, my w większości mam stycznipowych używamy Huggies te z Kubusiem Puchatkiem Soft Flex i są super!!
ja z kosmetyków do pupy używam oliwke Bambino i maść pośladkoiwa taką co w szpitalu była, na recepte

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry