reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Esti prawda jest taka, ze to od białka dzieci tyją a co jak nasze tego biał nie dostają bo mają alergie, to sie nie ma co dziwic, ze nie tyją co inne a jedzą za 3.

reklama
no to ok, bede szczepic a 29 ide na szczepienie to sie dowiem jak to dokladnie u mnie w miescie wyglada. A czy na jakies inne jeszcze bedziecie szczepic ktore nie sa obowiazkowe?

Albi- linie sie maja tak:
Mimisia kompletnie nie zwraca na nie uwagi. Stoje z nia 20 cm przed nosem i tlumacze ze to sa kreski itp ale Mala nie kuma:-(
Anja- na razie wiem tylko tyle ze to sa najprawodopodobniej komplikacje po sepsie,wiecej sie dowiem 28 maja na wizycie u neurologa dzierciecego a druga wizyte zamowilam w szpitalu gdzie rodzilam na 12 czerwca. Szukam tez okuliste ale dostac sie do specjalisty jest gorzej niz trudno- terminy daja nieziemskie.
Zjadlam dwie kalarepy i jezyk mi plonie:szok:

Załączniki

• l.JPG
    l.JPG
    52,4 KB · Wyświetleń: 31
Albi.................masz rację:tak:My od poniedziałku wprowadzamy Nutramigen 2. Wy też tak?Jak to się robi?
Jak robię 90ml wody i daję 3 miarki N to mam dać 2 miarki 1N i 1 miarkę 2N i tak ile czasu?potem 2 miarki 2N i jedną 1N?

Mili wiesz ja o zadnych innyc nie słyszałam ale jak sie czegos dowiesz to daj znac. Oczywiscie są takie szczepionki jak ospa, rozyczka itp ale ja to chyba wole zeby to sam przeszedł.
Wiem, ze Esterka na ospe poleci bo to jej "dramat" ale myśle, ze jest to dosc powszecha choroba i raczej dzieci lepiej jak ją przejdą.

dziekuje Albi czyli tak ma gorna granice wzrostu i glowy....:dry:taki madry bedzie czy co....:rofl2:
ja sie pytalam to mi powiedziala pediatra ze 3..........yh co za ludki dobrze ze wystarcza 2 bo jak sie zapytalam o koszt to mnie scielo - ok 300zl jedna!!:szok:ale i tak go zaszczepie w 6-7 mc nie kupie nic sobie ale go zaszczepie bo jego zdrowie jest najwazniejsze:tak:
Kasiu Nikosia sliczna!!!:-)

Basia slicznie wygladasz
Moj maz ciagle mi powtarza ze nie potrzebnie chodze na aerobik bo mowi ze dobrze wygladam ale chyba jest slepy i nie widzi mojego sadla a wdomu tez trenuje codziennie po kilka razy jak mala usypiam bo musze z nia az skakac po calym pokoju bo ona chyba lubi turbulencje:-D
ja tez mam kompleks nosa, jest dlugi i wystajacy jak klamka u zakrystii

reklama
Esterka ja jeszcze nie wiem jak wprowadze Nutramigen 2, zapytam lekarza czy trzeba zachowac jakies proporcje czy mozna odrazu dac dwojke. Szczerze nie mam pojecia.
Pumi Dominisia ma 3,5 miesiaca jak mozesz jej cokolwiek wytłumaczyć ty masz jej to pokazywac tak czesto jak sie da ona wkoncu skupi zwrok. Tak jak ci powiedziałam zawisz na łóżkiem pobokach łóżka, na szafie (jak to zrobiłas) jezeli np ona lubi patrzec w lustro to nawet na lustrze. To nie jest hoop siup i bedzie git.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry