reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Albi tak jak mowisz ja tez na ospe i rozyczke szczepic nie bede bo lepiej zeby same przeszly ale tez cos slyszalam o szczepionce na meningokoki (nie wiem czy dobrze to napisalam?)

reklama
Mili ,KAsiu az sie zawstydzilam:zawstydzona/y:moje odmuzdzanie trwa ////polecam to dziala!!normalnie mialabym sile na balety ehehe:laugh2::rofl2:
Albi ja szczepie to co konieczne bo moim zdaniem org tez musi co nie co przejsc sam....:tak:
Mili ja sie z Toba nie zgodze!!!jesli Twoj mezczyzna tak mowi to musi byc prawda!!:tak:

Nam lekarz odradził meingokoki i to niejeden.....co do ospy...........ja niestety nie przeszłam w dzieciństwie a do przedszkola chodziłam:crazy::baffled:
Jeszcze mnie czeka odra, bo nie chorowałam i świnka..na szczęście różyczkę miałam
A zamierzam sie zaszczepić.........................na wszelki wielki

Esterka niewiem jak to jest z Waszym mlekiem bo ja jestem na NANIE i jak przechodzilam z 1 na 2 to od razu i proporcja jest u nas taka sama czyli na 120 wody 4 miarki mleka daje

Basia fryzura piekna, mnie sie bardzo takie podobają a twoj dziubuś to jak najbardziej jest w normie głowa jest w normie ze wzrostem, wiec gicior.

oj Basiu chyba mnie nie widzialas w calej okazalosci, po prostu tragedia!!!! A kiedys bylam taka szczupla, kurcze kiedy to bylo buuuuuuu, w dniu slubu wazylam 55 kilo a teraz szkoda gadac , najorszy to to brzuszysko , wystajace:baffled: jak kobiecie 6 miesiacu ciazy:-D

Albi dziekuje!podnioslas mnie na duchu ze chociaz to ma w norme....:sorry2:
Esti ja ogry tez nie przechodzilam....:szok:a swinka tak i połpascca tez okropne choroby:baffled:

zdjecie potwierdzajace teze z nosem, a jescze dochodza cienie pod oczami, piegi itd... ale Nicola dla odwrocenia uwagi:rofl2:;-)

Załączniki

• weekend 17-18.05.08 053.JPG
    weekend 17-18.05.08 053.JPG
    70,7 KB · Wyświetleń: 41
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry