reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pumi chyba pinokia nie widzialas:-D masz ladny nosek , no to teraz bedziemy sie targowac ktora ma bardziej wystajacy hehehe
Kasia nie wiedzialam ze w 6 miesiacu mozna miec plaski brzuszek, spojrz na moj w 19 tyg teraz mam troche miejszy:baffled:

a to 19.01.08- termin porodu.nicolka ur. sie 28.01-- taki moj brzuch:))-- tylko sie nie smiejcie- tak bez makijazu, nieuczesana, ojjj:zawstydzona/y: patrzcie na brzuch;-)

Załączniki

• w mieszkaniu (13).JPG
    w mieszkaniu (13).JPG
    40,5 KB · Wyświetleń: 50
Kasia- no niezle. Sylka chyba miala kompleks malego brzuszka w ciazy a teraz jej zazdroscimy bo nam pozostaly jeszcze w spadku kilogramy na brzuszku a jej juz chyba nie!
Niecierpie takich dni jak dzis- tzn pod tym wzgledem ze caly dzien leje a jak leje to siedzimy w domu a jak siedzimy w domu to z nudow zagladamy co 10 min do lodowy i tym sposobem kilo na plusie

ja w dniu porodu miałam 112 cm w pępku. Brzuch raczej źle nie wygląda ale Kasia ty powinnas normalnie dzieci rodzic bo przeciez wyglądałas tak pieknie i kwitnaco, ze głowa mała.

mili a jakos sie tam upchala:)):rofl2: ale wazyla tylko 2.87 so nie tak duzo, ale teraz ponad 6:))w ogole to bardzo pozno ten brzuszek mi bylo widac, jak szlam na maternity miesiac przed porodem to pytali niektorzy czemu ide na chorobowe jak chora nie jestem, ajak mowilam, ze za m-c rodze to kazali pokazywac brzuch bo nie wierzyli:szok::))ale tacy juz sa anglicy:))hi hi

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ja chce, nawet bym mogla juz zajsc w ciaze ale moj mezulek na razie jeszcze w szoku poporodowym::)))- byl razem ze mna i odcinal pepowine:))napatrzyl sie i na razie chce przerwe przynajmniej 2 letnia,,,no:):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry