• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dobra dziewczeta ja ide sponiac bo mezulek mnie ukatrupiii, ze sie tak rozpisalam.
powiedzial, ze mnie kocha ale jak zaraz nie przyjde a on zasnie w miedzyczasie to mnie nie lubi:laugh2: to ide - zeby nie zasnal:)):tak: mile moje spokojnych i przespanych tym razem nocek zycze:)) a dzieciaczkom aniolkow w snach:)) ciumki

Załączniki

• aniolek.jpg
    aniolek.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 28
jej ale sliczne ja chyba znowu chce byc w ciazy:rofl2:a to ja lada dzien rodzilam!!:-)Kasiu moj Ł chce dzidzie kkolejna ale za jakies 2-3 latka zeby Bubus podrosl bo 2 maluszki nas wykoncza a raczej mnie:laugh2:ja chcialam za 5:sorry2:no ale coz to jego dzialka nie moja:-p

Załączniki

• PIC_0027.JPG
    PIC_0027.JPG
    5,4 KB · Wyświetleń: 67
jeny Kasiu ja aki brzuch jak Ty w dniu porodu to mialam gdzieś w 7miesiącu!!!! a na ślubie to normalnie wklesla byłaś a nie w 6 miesiacu!!!! ale cóż, moja urodzila sie ogromna, a ja taka malutka, więc musiała gdzieś sie mieścić...
dziewczyny - byście spojrzały na mój nos... tragedia... S się ze mnie śmieje że mam dziury w nosie jak Murzyn :zawstydzona/y: kretyn...

a wiecie co, ja też bym chciala dzidzie za jakieś 3lata, wiec może się umówimy na konkretny miesiac, to znowuż będziemy razem rodzić wszystkie :laugh2:

Witajcie, chciałam się przywitać i przedstawić nie wiem, czy to powinnam zrobić w tym wątku, czy w innym, jestem zupełnie nowa na tym forum i jeszcze nie dokońca wiem, co gdzie tu jest itd, no ale dobra
Mam na imię Ola, jestem mamą Magdy, która ma 3 latka, Szymona obecnie półtoraroczniaka i Agniesi urodzonej 17 stycznia 2008 roku o godz 1.25 z wagą 3100 i 53 cm, mam nadzieje, że mnie przygarniecie do swojego "stadka", serdecznie pozdrawiam i idę sie rozejrzeć się jak tu wszystko działa!:-)

ja tez chce dzidzie a jakies 3,4 lataka...
noc dzisiaj tragiczna znowu pobudka na herbate4 razy ... a teraz sam zasnol w moim lozku i spi juz cale 10 minut <wow>:szok: ja zjadlam sniadanie i oczy mi sie zamykaja chyba trzeba wypic kawe...

1,2,3- to 6 miesiac ciazy
4- to 8 miesiac (swieta)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry